Snoeitips voor uw tuin per periode: de snoeikalender!

Hoveniersbedrijf Van Triest B.V. uit Epe voorziet u graag van advies over het snoeien van uw tuin. Hieronder vindt u eenvoudig en snel wanneer de snoeiingrepen uitgevoerd dienen te worden middels onze snoeikalender!

November tot Februari

Snoeien van bomen en struiken. Met uitsluiting van sierheesters die in het voorjaar bloeien.

Maart tot April

Snoeien van heesters zoals de Hortensia, Vlinderstruik, Lavendel en Roos. Daarnaast dienen de bomen te worden nagekeken op stormschade.

Mei en Juni

Alle hagen zoals Buxus, Laurier, Conifeer en Hederaschermen kunnen geschoren worden. Alle voorjaarsbloeiende heesters kunnen na de bloei gesnoeid worden. Hier kiezen we bewust voor want wanneer je deze heesters met de voorjaarsbeurt meepakt mis je bloei.

Blijf niet met de takken zitten

Bent u zelf een uitstekende snoeier maar heeft u hulp nodig met versnipperen? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Wij snipperen tot 25cm. De locatie van de takken is voor ons geen probleem want met de zelfrijdende rupsversnipperaar komen wij overal. Zelfs op taluds tot een hellingshoek van 35 graden.

Liever laten snoeien?

Loopt uw struik niet meer uit of laat u uw tuin liever snoeien, dan kunt u ons vrijblijvend een offerte laten maken voor een onderhoudscontract of een eenmalige snoeibeurt. Wij adviseren u graag over de juiste aanpak van uw tuin. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: 0578 - 621 624.