Over Hoveniersbedrijf Van Triest BV

Al ruim 30 jaar uw tuin- en landschapspecialist

Hoveniersbedrijf Van Triest BV is een gerenommeerd hoveniers- en groenbedrijf. Sinds 1982 realiseren wij hoogwaardige projecten op het gebied van tuinaanleg en onderhoud, openbaar groen, boomverzorging en landschapontwikkeling. Onder onze projecten bevinden zich particulieren, bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en woningcorporaties. Onze ervaren hoveniers zijn overal te vinden, zo ook in de tuinen van Koninklijk Paleis het Loo.

''Al sinds 1982 is hoveniersbedrijf Van Triest uw gerenommeerde tuin- én landschapsspecialist.''

Een compleet dienstpakket

Door de nauwe samenwerking met ons ‘zusterbedrijf’ Groen Uitzendburo BV, zijn wij in staat om alle pieken in drukke tijden op te kunnen vangen. Evenals het uitzendbureau vindt u het hoveniersbedrijf van Van Triest op het terrein van Groencentrum Epe. Het op de Veluwe gelegen Groencentrum is goed te bereiken. Wij hebben naast het hoveniersbedrijf en het uitzendbureau ook een architectenbureau en een eigen kwekerij in beheer.

Betrokken tuinarchitecten

Alle projecten, van tuinaanleg tot tuinonderhoud worden gerealiseerd dankzij de persoonlijke betrokkenheid van onze ervaren medewerkers. De allround hoveniers beheersen hun vak en zijn zich bewust van uw persoonlijke wensen.

U als uitgangspunt

Tuinaanleg en/of tuinonderhoud begint altijd met een goed advies. Via korte lijnen en een vast aanspreekpunt staat u als klant altijd centraal. Wij stellen graag onze kwaliteiten en deskundige advies aan u ter beschikking!

Ervaren boomverzorging ploeg

Ook beschikken wij over een ervaren boomverzorging ploeg, die voorzien is van een moderne versnippercombinatie. Deze versnippercombinatie kan takken tot Ø 30 cm verwerken.  

Stel uw vraag aan Hoveniersbedrijf Van Triest