Tuinontwerp

Een ijzersterke basis voor jarenlang tuinplezier

Het ontwerpen van tuinen doen wij in eigen beheer en wordt door onze eigen ervaren ontwerpers vakkundig uitgevoerd. Bij het maken van een tuinontwerp wordt er onder andere rekening gehouden met de stijl en vormgeving van de woning of bedrijfspand, de omgeving, zon en schaduw en uw budget. Maar voordat het tuinontwerp klaar is gaat er een hele voorbereiding aan vooraf.

Vrijblijvend gesprek

Nadat u te kennen heeft gegeven dat u de tuin wil aanpassen komen wij eerst langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en kijken we naar de stijl waarin de tuin aangelegd moet worden.

''Tuinontwerp in eigen beheer door onze ervaren, vakkundige tuinontwerpers.''

Bespreking tuinontwerp

Op het moment dat wij het tuinontwerp klaar hebben maken wij een afspraak voor een vervolggesprek. Hierin bekijken en bespreken we het tuinontwerp. Indien het tuinontwerp helemaal naar uw smaak is bepalen we welke materialen er definitief in worden verwerkt. 

Vaste prijs of nacalculatie

Wij houden bij het maken van een tuinontwerp altijd rekening met uw budget. U kunt altijd kiezen hoe u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Gaat u voor een vaste prijs of op basis van nacalculatie?

Bij het kiezen voor een vaste prijs krijgt u vooraf een uitgebreide offerte waarin u ziet voor welke prijs de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke materialen er worden gehanteerd.

Indien u kiest voor nacalculatie, krijgt u als de werkzaamheden zijn voltooid een overzicht van alle gewerkte uren en gebruikte materialen.

Stel uw vraag aan Hoveniersbedrijf Van Triest