Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een budget tuin

Tuinen voor een klein budget Wilt u graag een tuin laten aanleggen voor weinig kosten? Kies dan voor een voordelige budget tuin. Hierbij worden ontwerp en beplanting teruggebracht tot een minimum, maar vormen samen toch een verzorgd geheel. De winst wordt geboekt in goedkopere bestrating, kleinere planten en een eenvoudige afwerking. Zo vormt het een goede basis die vanzelf kan uitgroeien tot een volwaardige tuin.

Indeling budget tuinen

Een budget tuin kent een eenvoudige opzet. Daarbij wordt het bestraat oppervlak teruggebracht tot een minimum, omdat dit materiaal het kostbaarst is. De beplanting beperken we tot kleine groepen of kan ook helemaal achterwege worden gelaten. De rest van de tuin wordt opgevuld met mooie bodembedekkers of grind.

Robuuste basismaterialen

Om de tuin een goede basis te geven werken wij vaak met duurzame betonproducten, die lang hun waarde houden, zoals betonbanden, betontegels, betonklinkers. Dit vullen we aan met diverse grindsoorten, zoals Ardenner split, Grauwacke of boerengrind.

Basisbeplanting voor de budget tuin

De aanplant houden we goedkoop door te kiezen voor kleine, maar sterke bomen, struiken en vaste planten. Deze zijn vaak erg jong en dat merkt u aan de prijs. Het betekent wel dat het onderhoud de eerste jaren enige aandacht vraagt. De beplanting heeft namelijk wat meer tijd nodig om de gewenste hoogte en breedte te bereiken.

Budget tuin laten ontwerpen?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van budget tuinen doen wij in eigen beheer en wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Kijk eens rond bij onze andere budget tuinen en laat u overtuigen voor een transformatie van de voortuin voor minder dan €2000,-. Of neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Geluidswal met schanskorven in Epe

Bekijken

Renovatie Flagstone terras in Epe

Bekijken

Schutting met Betonpalen in Elburg

Bekijken

Lawaaistopper Noistop plaatsen in Zeist

Bekijken