Budget tuinen

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een budgettuin

Wilt u graag een tuin laten aanleggen voor weinig kosten? Kies dan voor een voordelige budgettuin. Hierbij worden ontwerp en beplanting zo op elkaar afgesteld dat er met eenvoudige materialen en jonge planten een mooie mix wordt gemaakt.  Deze planten hebben iets meer tijd nodig, maar zullen uiteindelijk zeker uitgroeien tot een volwaardige border.

Indeling budgettuinen

Een budgettuin kent een eenvoudige opzet. Zo wordt het bestrate oppervlak teruggebracht tot een minimum, omdat dit onderdeel vaak het kostbaarst is. De borderplanten die we gebruiken zijn jong maar ruim voldoende om dicht te kunnen groeien. De rest van de tuin wordt opgevuld met mooie bodembedekkers of grind.

Robuuste basismaterialen

Om de tuin een goede basis te geven, werken wij vaak met duurzame betonproducten, die lang hun waarde houden, zoals opsluitbanden, betontegels en betonklinkers. Dit vullen we aan met diverse grindsoorten, zoals ardennersplit, grauwacke of boerengrind. Uiteraard voorzien van antiworteldoek.

Basisbeplanting voor de budgettuin

De aanplant houden we goedkoop door te kiezen voor kleine, maar sterke bomen, struiken en vaste planten. Deze zijn vaak erg jong en dat merkt u aan de prijs. Het betekent wel dat het onderhoud de eerste jaren enige aandacht vraagt. De beplanting heeft namelijk wat meer tijd nodig om de gewenste hoogte en breedte te bereiken.

Budgettuin laten ontwerpen?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van budget tuinen doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Kijk eens rond bij onze andere budget tuinen en laat u overtuigen voor een transformatie van de voortuin voor minder dan €2000,-. Of neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest BV

Vergelijkbare projecten

tuinaanleg van moderne tuin in Epe

Bekijken

Kikkerpoel aanleggen in Epe

Bekijken

Nieuwe tuin met overkapping in Epe

Bekijken

Tuinaanleg van strakke tuin in Apeldoorn

Bekijken