Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een budget tuin

Wilt u graag een tuin laten aanleggen voor weinig kosten? Kies dan voor een voordelige budget tuin. Hierbij worden ontwerp en beplanting zo op elkaar afgesteld dat met eenvoudige materialen en jonge planten een mooie mix wordt gemaakt.  Deze planten hebben iets meer tijd nodig, maar zullen zeker uitgroeien tot een volwaardige border.

Indeling budget tuinen

Een budget tuin kent een eenvoudige opzet. Daarbij wordt het bestraat oppervlak teruggebracht tot een minimum, omdat dit onderdeel vaak het kostbaarst is. De borderplanten die we gebruiken zijn jong maar ruim voldoende om dicht te kunnen groeien. De rest van de tuin wordt opgevuld met mooie bodembedekkers of grind.

Robuuste basismaterialen

Om de tuin een goede basis te geven werken wij vaak met duurzame betonproducten, die lang hun waarde houden, zoals opsluitbanden, betontegels en betonklinkers. Dit vullen we aan met diverse grindsoorten, zoals Ardennersplit, Grauwacke of boerengrind. Uiteraard voorzien van antiworteldoek.

Basisbeplanting voor de budget tuin

De aanplant houden we goedkoop door te kiezen voor kleine, maar sterke bomen, struiken en vaste planten. Deze zijn vaak erg jong en dat merkt u aan de prijs. Het betekent wel dat het onderhoud de eerste jaren enige aandacht vraagt. De beplanting heeft namelijk wat meer tijd nodig om de gewenste hoogte en breedte te bereiken.

Budget tuin laten ontwerpen?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van budget tuinen doen wij in eigen beheer en wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Kijk eens rond bij onze andere budget tuinen en laat u overtuigen voor een transformatie van de voortuin voor minder dan €2000,-. Of neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken

Aanleg terras en borders in Driebergen

Bekijken

Nieuwe tuin en parkeerplaatsen bij Dennenheuvel

Bekijken