Aannemers

Professioneel hoveniersbedrijf

Wij zijn de partij wanneer het aankomt op realisatie, renovatie en onderhoud van het groen en aanverwante activiteiten in uw bestek. Door onze bedrijfsomvang van meer dan veertig medewerkers en het daarop toegespitste machinepark, zijn wij altijd in staat het werk snel en accuraat uit te voeren. Uiteraard zijn wij ISO9001 en VCA* gecertificeerd. Wij werken momenteel voor zowel bouwkundige - als GWW-aannemers.

Renovatie

Hergroeperen/renovatie van plantvakken
Aanplant
Gazon herstellen
Herstraten

Realisatie

Erfafscheiding
- alle types schuttingen
- alle types poorten
- Kant en Klaar hagen
- Beuken,- Ligusterhaag e.d.
- Gazon
Aanplant van;
- Bosplantsoen 
- Bomen
- Sierheesters
- Kant en Klaar bodembedekkers
- Daktuinen intensief/extensief

Onderhoud

Werkzaamheden afgerond en nog een jaar nazorg? Geen probleem. Deze kosten kunnen wij voor u meenemen in de offerte en vervolgens jaarrond uitvoeren.

Betrouwbare partner

Kies net als onze andere aannemers voor een betrouwbare samenwerking. Bij ons ben je verzekerd van een offerte binnen 3 werkdagen. Wij denken altijd mee en koppelen terug hoe de werkzaamheden zijn verlopen. Zo ontlasten wij de aannemer en zorgen wij samen voor snel en degelijk werk.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.