Recreatieparken

Duurzaam groenbeheer

Groot onderhoud in de winterperiode, bemesten en doorzaaien van de trekkersvelden of het aanleggen van extra parkeerplaatsen? Hoveniersbedrijf van Triest BV heeft de middelen in huis om al deze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Groot onderhoud op recreatiepark

Groot onderhoud met kleine machines, dat klinkt niet efficiënt, maar het voorkomt wel een hoop herstelwerk. De machines die wij gebruiken zijn krachtig maar compact. Ideaal voor de smalle paadjes en besloten sfeer van de meeste recreatieparken. Niets is vervelender dan kapot gereden paadjes, verzakte bestrating en grasvelden die opnieuw geëgaliseerd moeten worden.

Bemesten en doorzaaien

Met onze minitrekkers op gazonbanden kunnen wij op alle plekken komen zonder de ondergrond te beschadigen. Naast een kunstmestrooier en zaaimachine kan er ook gekozen worden voor een frees, spitmachines en een kilverbak om de grond te egaliseren.

Aanleg parkeerplaatsen en meer

Nieuwe parkeervakken, borders, pleintjes, of speelplekken? Geen probleem en meestal gaan wij nog een stapje verder met natuurlijk spelen, afkoppelen hemelwater en het aanleggen van Adventure-golfbanen. Juist in deze opdrachten kunnen wij met onze expertise het verschil maken, zodat je met een gerust hart aan het nieuwe seizoen kunt beginnen.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.