Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen met kraan of stobbefrezen

Boomstronken/ stobbes verwijderen kan op diverse manieren. Wanneer de boomstronk goed bereikbaar is en er geen kabel en/of leidingen onderdoor lopen, kan deze met behulp van een kraan uitgegraven worden. De beste mogelijkheid is echter het frezen van de boomstronk met een stobbenfrees. Dit kan ook in alle kleine ruimtes en plaatsten die moeilijk bereikbaar zijn.

Stobbenfrees voor lastig bereikbare plekken

Een boom kappen is één, het verwijderen van een stobbe/ boomstronk is een ander verhaal. Een boomstobbe kan prima gefreesd worden, maar het gebeurt vaak dat een stobbe moeilijk bereikbaar is met een kraan of op een plek zit waar je met een trekker niet kan komen. Met onze op afstand bestuurbare stobbenfrees kunnen wij op (bijna) elke plaats goed uit de voeten.

Veilig, efficiënt en voordelig boomstronken verwijderen

Dankzij onze eigen boomverzorgingsploeg kunnen wij u altijd van dienst zijn. Ook als het geen doorsnee klus betreft. Veilig, snel, efficiënt en voordelig, dankzij ons uitgebreide wagenpark en goed opgeleide team. Vragen? Vul het reactieformulier in, of bel direct: 0578  -621 624.

Stel hier uw vraag over boomverzorging aan Hoveniersbedrijf van Triest BV