Losgestorte materialen

Ruime keuze uit losgestort materiaal

Zand, grind, mest of schors kopen? Bestel het dan eenvoudig bij Hoveniersbedrijf van Triest BV. Hieronder kunt u zien welke soorten wij meestal op voorraad hebben. Overige materialen en met een * aangeduid, zijn over het algemeen ook op korte termijn leverbaar. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en bezorging in de gemeente Epe. Voor aangrenzende gemeenten brengen wij € 45,- extra in rekening.

  • (*)  deze materialen gaan soms sneller dan verwacht. Gelieve een dag van tevoren bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Hoeveel is een 1m3/kuub?

1m3 staat gelijk aan een meter in de lengte x een meter in de breedte x een meter in de hoogte. Oftewel drie keer één meter. Een m3 wordt ook wel aangeduid als een kuub. Beide eenheden staan voor 1.000 liter.

Losgestort

Standaard worden de losgestorte materialen op locatie gestort vanuit de container op een door u aangegeven locatie. Deze locatie dient te beschikken over een verharde ondergrond (bestrating of halfverharding). Eventueel kunt u op deze locatie een groot zeil neerleggen waarmee wordt voorkomen dat de ondergrond mengt met het geleverde materiaal.

Gratis levering in gemeente Epe

De materialen worden gratis door ons op locatie geleverd in de gemeente Epe. Voor aangrenzende gemeenten brengen wij € 45,- extra in rekening. Het bezorgen wordt gedaan met een bestelbus met containermechanisme of kleine vrachtwagen.

Afhaalkorting

Bent u zelf in de gelegenheid om de losgestorte materialen bij onze kwekerij af te halen? Wij geven u dan 25 euro afhaalkorting op de bovengenoemde prijzen! Meer informatie? Vul het getoonde reactieformulier in of bel: 0578 - 621 624.