Ruime keuze uit losgestort materiaal

Zand, grind, mest of schors kopen? Bestel het dan eenvoudig bij Hoveniersbedrijf van Triest BV. Hieronder kunt u zien welke soorten wij meestal op voorraad hebben. Overige materialen en met een * aangeduid, zijn over het algemeen ook op korte termijn leverbaar. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en bezorging in gemeente Epe. Vraag voor bezorging in aangrenzende gemeenten naar de bezorgkosten.

Hoeveel is een 1m3/kuub?

1m3 staat gelijk aan een meter in de lengte x een meter in de breedte x een meter in de hoogte. Oftewel drie keer één meter. Een m3 wordt ook wel aangeduid als een kuub. Beide eenheden staan voor 1.000 liter.

Losgestort

Standaard worden de losgestorte materialen op locatie gestort vanuit de container op een door u aangegeven locatie. Deze locatie dient te beschikken over een verharde ondergrond (bestrating of halfverharding). Eventueel kunt u op deze locatie een groot zeil neerleggen waarmee wordt voorkomen dat de ondergrond mengt met het geleverde materiaal.

Gratis levering in gemeente Epe

Losgestorte materialen worden gratis door ons op locatie geleverd in de gemeente Epe. Vraag voor het bezorgen in overige gemeenten naar de voorwaarden.  Het bezorgen wordt gedaan met een containerauto. Wij beschikken over zowel een 3 kuubs als een 10 kuubs containerauto.

Afhaalkorting

Bent u zelf in de gelegenheid om de losgestorte materialen bij onze kwekerij af te halen? Wij geven u dan 25 euro afhaalkorting! Meer informatie? Vul het getoonde reactieformulier in of bel: 0578 - 621 624.