Scholen

Leerzaam groenbeheer voor scholen

Een schoon en opgeruimd schoolplein? Dat kan met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract. Het liefst in combinatie met een groen thema, waardoor het werk buiten ook zichtbaar wordt in de klas. De combinatie van nieuwsgierige kinderen en hoveniers die tijd hebben voor wat extra uitleg is een mooie leer-werksituatie.

Stil werken tijdens groenonderhoud

Met de inzet van machines op accu verlagen wij de geluidsoverlast, waardoor de kinderen de aandacht bij hun werk in de klas houden. Het vrijgekomen groenafval wordt duurzaam afgevoerd en het zand gaat terug in de zandbak. Met als resultaat weinig onderbrekingen en een aantrekkelijk schoolplein.

Renovatie van het schoolplein

Een renovatie van het schoolplein oppakken als thema in de klas? Dat kan alleen met een goed afgestemde samenwerking. Op die manier pluk je er allebei de vruchten van. Begrip in de klas en een fijne werkomgeving voor de hoveniers! Voorbeelden waar je aan kunt denken zijn vergroening van het schoolplein, vruchtdragende struiken, afkoppelen hemelwater en duurzaam spelen.

Open voor randzaken

Een verzakking op het plein, blad van het fietsenhok of het opkronen van de bomen? Met één telefoontje naar kantoor of een werkbon op de mail worden de meest voorkomende werkzaamheden al binnen een week uitgevoerd door één van onze 30 hoveniers.

Uw schoolplein aanpakken?

Het aanleggen en onderhouden van uw schoolplein doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.