Particulieren

Uw specialist in duurzame groenprojecten

Op zoek naar een hoveniersbedrijf waar u altijd binnen kunt lopen? Bij Hoveniersbedrijf van Triest BV bent u aan het goede adres. Wij ontvangen u graag op ons terrein voor een rondleiding langs voorbeeldbestratingen, diverse soorten beplanting en andere noviteiten die actueel zijn binnen de groene sector.

Tuinontwerp

Op zoek naar een tuinontwerp voor uw tuin? Bij Hoveniersbedrijf van Triest BV kunt u terecht voor een ontwerp op maat dat precies aansluit bij uw wensen. Alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij onze tuinvoorbeelden. Liever een wat natuurlijker beeld? Dan kunt u terecht onder het kopje landschapsarchitectuur.

Tuinaanleg

De tuin leggen we aan op basis van het hierboven opgestelde ontwerp of we gaan uit van een gerichte opdracht vanaf uw kant. Onder het kopje tuinaanleg kunt u zien wat wij op het gebied van tuinaanleg voor u kunnen betekenen. Staat uw zoekopdracht er niet tussen? Dan gaan wij graag samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Tuinonderhoud

Hagen knippen, gazon verticuteren of het grondig renoveren van de tuin? Alles wat met tuinonderhoud te maken heeft, wordt vakkundig door ons opgepakt. Het hele jaar door een verzorgde tuin? Kijk dan eens naar onze onderhoudscontracten voor de tuin en de maaicontracten die speciaal toegespitst zijn op het maaien. Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen over bemestings- en snoeiadvies.

Boomverzorging

Voor het werk in en rond bomen hebben we een speciale boomverzorgingsploeg. Dit werk is zeer specifiek en verdient daarom extra aandacht. We hebben alles in huis zoals een hoogwerker, diverse snippercombinaties en een kraan met sorteergrijper om alle aanvragen vlot te verwerken. Op onze boomverzorgingspagina kunt u meer informatie vinden over deze specialisatie.

Uw tuinproject laten uitvoeren?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Liever een bezoek op locatie? Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of maak dan een afspraak met één van onze projectleiders via 0578 - 621 624.