Over Hoveniersbedrijf Van Triest BV

Uw duurzame partner voor tuin en landschap

Met Hoveniersbedrijf van Triest BV haal je een duurzame partner in huis die al 37 jaar actief is in het groen. Onze wortels liggen in het jaar 1982 en vanaf dat moment zijn wij doorgegroeid tot een middelgrote speler in de groenbranche. Groot genoeg voor complexe groenprojecten in de aannemerswereld maar gelukkig ook klein genoeg voor het succesvol renoveren van een achtertuin.

Evenwichtig team van groenspecialisten

Voor elke tak van groen hebben wij de juiste specialist. Zo ben je altijd verzekerd van een duurzaam eindresultaat. De ervaring die we opgedaan hebben op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging delen we graag met jou wanneer je ervoor kiest om je groenproject door ons uit te laten voeren.

Gezonde mix van opdrachtgevers

Elke opdrachtgever krijgt bij ons de juiste aandacht. Of het nu gaat om bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen, particulieren, scholen, woningcorporaties of zorginstellingen. Wij zijn altijd uit op een duurzame relatie waarbij we de opdrachtgever zoveel mogelijk proberen te ontzorgen door actief mee te denken.

`

Maak kennis met onze:

Opdrachtgevers Projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook enthousiast geworden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan middels onderstaand contactformulier. We nemen altijd binnen 48 contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meer over Hoveniersbedrijf van Triest BV

Bij Hoveniersbedrijf van Triest BV houden we niet van stilzitten. We timmeren elke dag aan de weg en hebben daarmee een stabiele basis gelegd voor de toekomst. Lees hieronder meer over onze nevenactiviteiten.