Over Hoveniersbedrijf Van Triest BV

Al ruim 30 jaar uw tuin- en landschapspecialist

Hoveniersbedrijf van Triest BV is een gerenommeerd hoveniers- en groenbedrijf. Sinds 1982 realiseren wij hoogwaardige projecten op het gebied van tuinaanleg en onderhoud, openbaar groen, boomverzorging en landschapsontwikkeling. Onder onze klanten bevinden zich particulieren, bedrijven, scholen, gemeentes, overheidsinstellingen, zorginstellingen en woningcorporaties. Onze ervaren hoveniers zijn overal te vinden. We werken onder andere ook in de tuinen van koninklijk Paleis Het Loo.

Een compleet dienstpakket

Door de nauwe samenwerking met ons ‘zusterbedrijf’ Groen Uitzendburo BV, zijn wij in staat om alle pieken in drukke tijden op te kunnen vangen. Evenals het uitzendbureau vindt u Hoveniersbedrijf van Triest BV op het terrein van Groencentrum Epe. Het op de Veluwe gelegen Groencentrum is goed te bereiken. Wij hebben naast het hoveniersbedrijf en het uitzendbureau ook een eigen kwekerij en kas.

U als uitgangspunt

Tuinaanleg en/of tuinonderhoud begint altijd met een goed advies. Via korte lijnen en een vast aanspreekpunt staat u als klant altijd centraal. Wij stellen graag al onze hovenierskwaliteiten en ons deskundige advies ter beschikking aan u!

Betrokken tuinarchitecten

De ontwerpen voor onze projecten worden gerealiseerd door onze eigen tuinontwerper en/of landschapsarchitect. Zij gebruiken moderne ontwerpprogramma's waarin ook 3D-visualisaties tot de mogelijkheden behoren.

Ervaren boomverzorgingsploeg

Wij beschikken over een ervaren boomverzorgingsploeg, die voorzien is van een moderne versnippercombinatie (tot 36cm takomtrek!), mobiele stobbenfrees op rups en 24m1 zelfrijdende hoogwerker.