Over Hoveniersbedrijf Van Triest BV

Uw duurzame partner voor tuin en landschap

Hoveniersbedrijf Van Triest BV is een gerenommeerd hoveniers- en groenbedrijf. Sinds 1982 realiseren wij hoogwaardige projecten op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud, openbaar groen, boomverzorging en landschapsontwikkeling. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, gemeentes, overheidsinstellingen, zorginstellingen en woningcorporaties.

Evenwichtig team van groenspecialisten

Voor elke tak van groen hebben wij de juiste specialist. Zo ben je altijd verzekerd van een duurzaam eindresultaat. De ervaring die we opgedaan hebben op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging delen we graag met jou wanneer je ervoor kiest om je groenproject door ons uit te laten voeren.

Gezonde mix van opdrachtgevers

Elke opdrachtgever krijgt bij ons de juiste aandacht. Of het nu gaat om bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen, particulieren, scholen, woningcorporaties of zorginstellingen. Wij zijn altijd uit op een duurzame relatie waarbij we de opdrachtgever zoveel mogelijk proberen te ontzorgen door actief mee te denken.

`

Maak kennis met onze:

Opdrachtgevers Projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook enthousiast geworden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan middels onderstaand contactformulier. We nemen altijd binnen 48 contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meer over Hoveniersbedrijf van Triest BV

Bij Hoveniersbedrijf van Triest BV houden we niet van stilzitten. We timmeren elke dag aan de weg en hebben daarmee een stabiele basis gelegd voor de toekomst. Lees hieronder meer over onze nevenactiviteiten.