Woningbouwcorporaties

Duurzaam tuinonderhoud woningbouwcorporaties

Ontlast worden? Kies dan net als onze andere woningbouworganisaties voor Hoveniersbedrijf van Triest BV. Wij zorgen voor het onderhoud en de aanverwante activiteiten. Hierbij werken wij altijd met een vaste ploegleider en een vast aanspreekpunt op kantoor. Zo blijven de lijntjes kort en blijft het werk binnen handbereik.

Overzichtelijke werkwijze

Wij hebben duidelijk in kaart wat waar gebeurt aan de hand van verschillende beheerniveaus. Deze niveaus kunnen worden afgestemd op de diverse complexen. Zo kun je eenvoudig sturen op de kosten en weet je van te voren welk eindbeeld je kunt verwachten.

Duidelijke communicatie

Een vaste voorman die trots is op zijn groenbestand: dát zien wij het liefst. Iemand met een vaste werkwijze die weet hoe de bewoners het graag zien. 'Zoveel mensen zoveel wensen' is een kreet waarmee je specifieke groenwensen gemakkelijk teniet kunt doen. Juist een luisterend oor en iemand die meedenkt, is dan iets wat door de bewoners wordt gewaardeerd.

Open voor randzaken

Servicebeurten, renovaties en bewonersparticipatie. Dat zijn de onderdelen waarmee wij het verschil kunnen maken. Niet enkel het groen onderhouden, maar ook meedenken over duurzaamheid, het vergroten van de tevredenheid van de bewoners en altijd open staan voor nieuwe activiteiten. Zo zorgen wij proactief voor een fijne leefomgeving.

Uw groenproject laten onderhouden?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.