Kant en klaar haag hedera

Meest gewilde hederascherm, direct uit voorraad leverbaar

De Kant en Klaar Haag – Hedera Helix Woerner is het meest gewilde hederascherm. De hedera, ook wel Ierse klimop genaamd, is een stevige en groene klimop die het beste groeit op een half beschaduwde plaats. Ook in de zon en schaduw gedijt deze klimop uitstekend. Twee keer per jaar snoeien (in juni en september) levert een perfecte smalle erfafscheiding op.

Hederahaag in verschillende hoogtes verkrijgbaar

De hagen zijn allemaal 120 cm breed en verkrijgbaar in de hoogtes 100, 180, 220 en 300 cm. Buiten de hedera helix is de kant en klaar-haag hedera ook verkrijgbaar in de ‘bonte' soorten Hedera Helix White Ripple, Hedera Helix Glacier, Hedera Helix Goldchild en Hedera Helix Green Ripple. Deze hagen zijn alleen verkrijgbaar in de hoogte 180 cm.

Hedera helix Woerner (OP VOORRAAD):

(120cm breed en 100cm hoog)
(120cm breed en 180cm hoog)
(120cm breed en 200cm hoog)
(120cm breed en 220cm hoog)
(120cm breed en 300cm hoog)

Hedera hiberica (beperkte voorrraad):

informeer naar beschikbaarheid (120cm breed en 180cm hoog)

Hedera helix Glacier, Goldchild, Green- en White Ripple (beperkte voorraad):

informeer naar beschikbaarheid (120cm breed en 180cm hoog)

* Bovengenoemde prijzen gelden voor bestellingen tot 6 schermen. Vanaf 6 schermen brengen we graag een offerte op maat uit. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel direct met 0578-621 624.

Direct een groene afscheiding met een kant en klaar haag!

Een kant en klaar haag biedt vele voordelen. Uiteraard is het snel en gemakkelijk te plaatsen maar heb je ook direct de privacy of afscheiding waar je naar op zoek was.

De hedera is de populairste haag en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heb je echt geen groene vingers en wil je het toch liever uitbesteden? Geen enkel probleem wij plaatsen de hederaschermen graag voor u.

100cm

180cm

220cm

300cm

Wat heb je nodig voor een kant en klaar haag

Om een kant en klaar hederascherm te plaatsen heb je vrijwel niets nodig. Enkel een schep zorgt er al voor dat je de hederaschermen zo kunt plaatsen. Echter moeten de hederaschermen wel goed worden vastgezet. Ze moeten weer en wind doorstaan. Voor de bevestiging van de hederaschermen als afscheiding is een bevestigingspaal noodzakelijk. Deze kun je bij elke bouwmarkt halen. Je kunt hiervoor gebruik maken van ijzeren bevestigingspalen of hardhouten bevestigingspalen.

Als je in de tuin bepaalde hoekjes wilt creeeren of een duidelijk afscheiding wilt aanbrengen zijn kant en klaar hederaschermen de perfecte oplossing. Binnen no-time heb je de gewenste schutting of afscheiding staan. Heb je niet de groene vingers om de hederaschermen te plaatsen dan helpen wij je graag met het plaatsen.

Kant en klaar haag kopen bij Hoveniersbedrijf van Triest

Een kant en klaar haag is een mooie en makkelijke manier om je tuin mooi te maken. Zonder al te veel moeite plaats je de kant en klaar hederaschermen en je schutting staat! De Hederaschermen zijn bij ons te koop in de kwekerij of te bestellen via onderstaand formulier of telefoon nummer.

Grote aantallen kant en klare hederaschermen? Geen enkel probleem!

Aantrekkelijke kant en klaar-haag alternatieven

Naast het hier beschreven klimopscherm hebben we nog drie andere kant en klaar alternatieven in het assortiment die het overwegen waard zijn. De getoonde kant en klaar-hagen hebben allemaal dezelfde breedte en verschillen enkel van elkaar op het gebied van soort-keuze. Hieronder vertellen we je graag meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of door direct te bellen: 0578 - 621 624.