Kant en klaar haag kardinaalshoed

De kant en klaar haag kardinaalshoed is winterproof!

De Kant en Klaar Haag - Euonymus Dart's Blanket, ook wel de kardinaalshoed genaamd, behoudt grotendeels haar blad in de winter. Deze haag is goed winterhard en kleurt in het najaar mooi donker rood. De Euonymus groeit langzamer dan het Hederascherm - Hedera Hibernica. De kardinaalshoed van 180 cm hoog is ideaal als een levende, groene schutting of om een kale, saaie muur op te fleuren.  Een volgroeide haag heeft weinig tot geen onderhoud nodig.

Verdraagt zowel zon als schaduw, overal toepasbaar

De Kant en Klaar Haag Kardinaalshoed- Eunoymus Dart's Blanket verdraagt zowel de zon als de schaduw en kan daardoor overal in de tuin worden toegepast. De Euonymus Dart's Blanket - Kant en Klaar Haag is verkrijgbaar in de hoogtes 100 en 180 cm en evenals de andere hagen in de breedte 120 cm.

Kardinaalshoed (beperkt leverbaar):

informeer naar beschikbaarheid (120cm breed en 100cm hoog)

informeer naar beschikbaarheid (120cm breed en 180cm hoog)

** In verband met de lage beschikbaarheid van de Kardinaalshoed, adviseren wij om de hagen op tijd te bestellen.

Aantrekkelijke kant en klaar-haag alternatieven

Naast de hier beschreven Kardinaalshoed hebben we nog drie andere kant en klaar alternatieven in het assortiment die het overwegen waard zijn. De getoonde kant en klaar-hagen hebben allemaal dezelfde breedte en verschillen enkel van elkaar op het gebied van soort-keuze. Hieronder vertellen we je graag meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten.

De kant en klaar haag kardinaalshoed is al groen:

Makkelijk en Snel

Met een kant en klaar haag tover je de tuin, balkon of terras in een handomdraai om in een groene omgeving. Je hoeft op deze manier geen jaren te wachten totdat je nieuwe plant of struik is volgroeid. De kant en klaar hagen zijn op onze kwekerij al tot een mooie hoogte gegroeid en kunnen direct gepland worden

De kant en klaar haag kardinaalshoed inplanten:

Weinig onderhoud

De kant en klaar haag kunt u direct plaatsen en zorgt meteen voor privacy in uw tuin. De kant en klaar haag - kardinaalshoed is geschikt voor het hele jaar. Zomers zal de haag explosief groeien en in de winter blijft de plant mooi groen en vol.  In het najaar heeft de plant van nature prachtige oranje/rode bladeren. Op deze manier heb je het hele jaar door een volle haag die zorgt voor veel privacy en bovendien weinig onderhoud nodig heeft. Slechts het bijknippen van enkele uitstekende takken.

De kant en klaar haag kardinaalshoed is eenvoudig zelf te plaatsen. Met een paar uurtjes is de klus al geklaard!

1. Graaf een sleuf
2. Een houten of stalen paal naast de sleuf
3. De kant en klaar haag vastmaken aan de palen.

Voor het beste resultaat voeg je potgrond toe in de sleuf die je gegraven hebt. Het is voldoende om de kant en klaar haag 2 keer per jaar goed kort te snoeien. Dan voorkom je dat hij woekert en heb je het hele jaar door een verzorgde, welgevormde haag.

De kant en klaar haag kardinaalshoed kan overal:

In de praktijk

De kant en klaar haag is geschikt voor bijna elke denkbare locatie. Hieronder zie je een greep uit de verschillende plekken waar wij de kant en klaar haag al succesvol hebben toegepast. Staat jouw idee er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te bekijken of we de kant en klaar haag ook bij jou toe kunnen passen.

Meer weten of direct bestellen?

Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of door direct te bellen: 0578 - 621 624.