Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van moderne tuinen

Een moderne tuin wordt rechtlijnig opgezet. De gekozen materialen zijn vooruitstrevend en blinken uit in effici├źntie en gemak. Een moderne tuin is klaar voor de toekomst en geeft de gebruiker een opgeruimd gevoel.

Indeling moderne tuin

Rechte lijnen, korte routes en een eenduidige uitstraling. Dat is hoe wij denken dat een moderne tuin er uit hoort te zien. Grote vlakken zorgen voor een rustig beeld. Deze grote vlakken worden vervolgens doorsneden met looproutes en voilà de moderne tuin is geboren.

Trendgevoelige en strakke materialen

Materialen die in aanmerking willen komen voor de moderne tuin moeten vlak en strak zijn. De materialen zijn trendgevoelig en worden doorlopend gemoderniseerd. Een beter nieuw product wordt gelijk opgenomen in de materialenlijst.

Moderne beplanting

De beplanting moet rust uitstralen en bestaat doorgaans uit bodembedekkers met solitaire heesters. Veel voorkomende bodembedekkers zijn de Waldsteinia ternata, Vinca minor en de Hedera helix. Inspeldend op de laatste trend leveren wij deze in kant-en-klare bodembedekkende matten zodat de ondergrond gelijk dicht zit en daardoor vrij is van onkruid.

Een moderne tuin?

Hoveniersbedrijf Van Triest kan elk tuinproject in eigen beheer uitvoeren. Van ontwerp en aanleg tot het onderhouden van uw droomtuin! Meer weten over onze moderne tuinen? Bekijk onze projecten en neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Geluidswal met schanskorven in Epe

Bekijken

Renovatie Flagstone terras in Epe

Bekijken

Schutting met Betonpalen in Elburg

Bekijken

Lawaaistopper Noistop plaatsen in Zeist

Bekijken