Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen met een extensief karakter

Een bedrijfstuin moet mooi en representatief zijn, maar mag niet te duur zijn in onderhoud. We kiezen om deze redenen vaak voor sluitende beplanting zodat de bedrijfstuin weinig onderhoud behoeft maar wel het gehele jaar representatief blijft. Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin houden we er rekening mee dat de tuin het karakter van het bedrijf versterkt en een positieve indruk achterlaat bij de bezoekers.

Eenduidig, evenwichtig en strak tuinontwerp

Bij het ontwerp proberen we de ruimte voor de bedrijfsactiviteiten te integreren in het groen. Daarnaast hebben we oog voor veiligheid en de ruimte waar het personeel de pauzes kan doorbrengen. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk groen toe te voegen om een leefbaar en aangenaam klimaat te scheppen op het bedrijfsterrein. Het is door wetenschappelijk onderzoek zelfs bewezen dat dit ten goede komt aan het ziekteverzuim.

Robuuste materialen

Daarnaast wordt gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen omdat de gebruiksdruk van een bedrijfstuin groot is. Deze materialen zijn vaak wat robuuster uitgevoerd. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan de ondergrond. Zeker wanneer er zwaar verkeer op het terrein komt, is dit van groot belang.

Grote groepen beplanting

Bij een bedrijfstuin kiezen we meestal voor grote groepen beplanting omdat deze een rustig beeld geven en de bodem goed bedekken. Planten die veel gebruikt worden zijn vinca, waldsteinia, hydrangea, diervilla, spirea, potentilla en diverse siergrassen.

Bedrijfstuinen: ontwerpen, aanleggen en onderhouden

Het hele jaar dient de bedrijfstuin er tip-top uit te zien. Tenslotte is de tuin vaak een visitekaartje die uw klanten zien. Onderhoud aan de tuin is daarom ook van groot belang. In de winterperiode, bemesten en doorzaaien van de trekkersvelden of het aanleggen van extra parkeerplaatsen, het hele jaar door dient de tuin er strak en verzorgd uit te zien! Hoveniersbedrijf van Triest BV heeft de middelen in huis om al deze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Op deze manier bent u er van verzekerd dat de bedrijfstuin er altijd goed bij ligt.

Efficient werken aan uw bedrijfstuin

Groot onderhoud met kleine machines, dat klinkt niet efficiënt, maar het voorkomt wel een hoop herstelwerk. De machines die wij gebruiken, zijn krachtig maar compact. Hierdoor zijn ze ideaal voor de smalle paadjes en kleine ruimtes die wij vaak tegenkomen op diverse bedrijventerreinen. Wij zorgen er altijd voor dat onze hoveniers snel en efficient werken. Niets is vervelender dan stukgereden paadjes, verzakte bestrating en grasvelden die opnieuw geëgaliseerd moeten worden. Door alles goed te plannen heeft u bijna niet door dat wij onderhoud aan de bedrijfstuin hebben.

Aanleg parkeerplaatsen & nieuwe parkeervakken

Heeft u beheoefte aan nieuwe parkeerruimte en wilt u dat op korte termijn gerealiseerd hebben? Geen enkel probleem! Nieuwe parkeervakken, borders, pleintjes of speelplekken leggen wij binnen no-time voor u aan. Voor ons is dat geen enkel probleem. Meestal gaan wij zelfs nog een stapje verder met natuurlijk spelen, afkoppelen van hemelwater etc.

Juist in deze opdrachten kunnen wij met onze expertise het verschil maken zodat u met een gerust hart aan het nieuwe seizoen kunt beginnen.

Uw groenproject laten uitvoeren? Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest BV

Bedrijfstuin laten ontwerpen?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Bekijk onze projecten en neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Voorbeeld van een tuinontwerp

Vergelijkbare projecten

EXCLUSIVE TUIN MET VERLICHTING

Bekijken

Tuinaanleg rond zwembad in Epe

Bekijken

Nieuwe moderne tuin in Epe

Bekijken

Aanleg sedumdak in Heerde

Bekijken