Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een bedrijfstuin

Tuinen met een extensief karakter

Een bedrijfstuin onderscheidt zich door het extensieve karakter. We kiezen in het algemeen voor langzaam groeiende planten zodat de bedrijfstuin minder onderhoud behoeft en het gehele jaar representatief blijft. Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin houden we er rekening mee dat de tuin het karakter van het bedrijf versterkt en een positieve indruk achterlaat bij de omgeving.

Eenduidig, evenwichtig en strak tuinontwerp

Bij het tuinontwerp nemen we altijd de bedrijfsactiviteiten mee, deze hebben immers voorrang op het groen. Een grasbetontegel is hier een mooi voorbeeld van. Deze multifunctionele tegel maakt het mogelijk dat er gewoon over het gazon gereden kunt worden. Dus mocht er extra ruimte nodig zijn dan kan er eenvoudig uitgeweken worden naar het versterkte gazon.

Robuuste materialen

Daarnaast wordt gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen omdat de gebruiksdruk van een bedrijfstuin groter is. Deze materialen zijn allemaal wat robuuster uitgevoerd. De prijs van deze producten ligt daarom ook wat hoger maar je kunt wanneer je een vrachtwagen op je terrein krijgt beter zorgen dat de boel niet verzakt.

Grote groepen beplanting

Bij een bedrijfstuin kiezen we meestal voor grote groepen beplanting omdat de beplanting anders wegvalt in de bedrijfsomgeving. Planten waar je aan kunt denken zijn Taxus, Vinca, Hydrangea en Potentilla.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest
Bedrijfstuin laten ontwerpen?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen doen wij in eigen beheer en wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Bekijk onze projecten en neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Voorbeeld van een tuinontwerp

Vergelijkbare projecten

Geluidswal met schanskorven in Epe

Bekijken

Renovatie Flagstone terras in Epe

Bekijken

Schutting met Betonpalen in Elburg

Bekijken

Lawaaistopper Noistop plaatsen in Zeist

Bekijken