Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen

Tuinen met een extensief karakter

Een bedrijfstuin moet mooi en representatief zijn, maar mag niet te duur zijn in onderhoud. We kiezen om deze redenen vaak voor sluitende beplanting zodat de bedrijfstuin weinig onderhoud behoeft maar wel het gehele jaar representatief blijft. Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin houden we er rekening mee dat de tuin het karakter van het bedrijf versterkt en een positieve indruk achterlaat bij de bezoekers.

Eenduidig, evenwichtig en strak tuinontwerp

Bij het ontwerp proberen we de ruimte voor de bedrijfsactiviteiten te integreren in het groen. Daarnaast hebben we oog voor veiligheid en de ruimte waar het personeel de pauzes kan doorbrengen. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk groen toe te voegen om een leefbaar en aangenaam klimaat te scheppen op het bedrijfsterrein. Het is door wetenschappelijk onderzoek zelfs bewezen dat dit ten goede komt aan het ziekteverzuim.

Robuuste materialen

Daarnaast wordt gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen omdat de gebruiksdruk van een bedrijfstuin groot is. Deze materialen zijn vaak wat robuuster uitgevoerd. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan de ondergrond. Zeker wanneer er zwaar verkeer op het terrein komt, is dit van groot belang.

Grote groepen beplanting

Bij een bedrijfstuin kiezen we meestal voor grote groepen beplanting omdat deze een rustig beeld geven en de bodem goed bedekken. Planten die veel gebruikt worden zijn vinca, waldsteinia, hydrangea, diervilla, spirea, potentilla en diverse siergrassen.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest BV
Bedrijfstuin laten ontwerpen?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Bekijk onze projecten en neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Voorbeeld van een tuinontwerp

Vergelijkbare projecten

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Inplanten van Taxushaag in Nijkerk

Bekijken