Aanleg revalidatietuin of belevingstuin

Op zoek naar een revalidatietuin of belevingstuin? Bij Hoveniersbedrijf van Triest BV hebben wij de expertise en deskundigheid om dit succesvol uit te rollen. Naast dit specifieke groen leggen we ook gewoon nieuwe parkeerplaatsen aan, onderhouden wij het groen en doen wij duurzame projecten, zoals het afkoppelen van hemelwater en het vergroenen van de daken.

Aanleg en onderhoud van zorginstelling

Zicht op groen versneld het herstelproces. Meer groen dus. Maar hoe leidt je dat in goede banen? Hoveniersbedrijf van Triest kan zorgen voor zowel de aanleg als het onderhoud van het groen rond uw zorginstelling. Hierbij kun je denken aan duurzame ingrepen die zichzelf terugverdienen in het onderhoudstraject.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer en wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Belevingstuin met revalidatietoestellen

Nu de kwaliteit van zorg steeds belangrijker wordt kan doormiddel van groen het verschil worden gemaakt. Een aantrekkelijke belevingstuin of een rolstoelvriendelijke tuin met revalidatie toestellen zijn elementen, die er voor zorgen dat u een voorsprong opbouwt ten opzichte van de concurrentie.

Focus op zorg

Alle focus op de eindgebruiker. Want hier gaan we vaak te snel aan voorbij. Zo maken we bij het onderhoud zoveel mogelijk gebruik van machines op accu om het geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken.