Zorginstellingen

Aanleg revalidatietuin of belevingstuin

Op zoek naar een revalidatietuin of belevingstuin? Bij Hoveniersbedrijf van Triest BV hebben wij de expertise en deskundigheid om dit succesvol uit te rollen. Naast dit specifieke groen, leggen we onder andere nieuwe parkeerplaatsen aan, onderhouden wij het groen en ronden wij duurzame projecten af, zoals het afkoppelen van hemelwater en het vergroenen van de daken.

Aanleg en onderhoud van zorginstelling

Zicht op groen versnelt het herstelproces. Meer groen dus. Maar hoe leid je dat in goede banen? Hoveniersbedrijf van Triest BV kan zorgen voor zowel de aanleg als het onderhoud van het groen rond uw zorginstelling. Hierbij kun je denken aan duurzame ingrepen die zichzelf terugverdienen in het onderhoudstraject.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Belevingstuin met revalidatietoestellen

Nu de kwaliteit van zorg steeds belangrijker wordt, kan door middel van groen het verschil worden gemaakt. Een aantrekkelijke belevingstuin of een rolstoelvriendelijke tuin met revalidatietoestellen zijn elementen die er voor zorgen dat u een voorsprong opbouwt ten opzichte van de concurrentie.

Focus op zorg

Alle focus op de eindgebruiker. Dat is ons credo. Want daar gaat men vaak te snel aan voorbij. Wij niet. Want wij maken bij het onderhoud zoveel mogelijk gebruik van machines op accu om de geluidsoverlast te beperken.