Tuinspecialist Epe

Dé Tuinspecialist uit Epe

Hoveniersbedrijf van Triest B.V. is specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Als tuinspecialist verzorgen wij tuinprojecten bij nieuwbouw en bestaande woningen. Het maakt voor ons niet uit of de tuin in Epe ligt of ver daarbuiten. Onze tuinspecialisten zijn namelijk actief in Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Voordelen van een tuinspecialist

Met een tuinspecialist haal je een vakman in huis die alles weet van tuinen. Hiermee verzeker je jezelf van een mooie tuin. Een tuinspecialist weet alles over de bodem, beplanting en bestratingsmaterialen en weet deze op de juiste manier te verwerken in de tuin. De combinatie van deze vaardigheden maakt dat jouw tuinproject succesvol wordt uitgevoerd.

Verschillende tuinspecialisten

Deze ideeën zijn laagdrempelig en vragen weinig tot geen investeringskosten. Veel van deze duurzame tuin ideeën kun je zelf realiseren.

1. Hovenier

Houdt zich bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen zoals parken, pleinen en openbaar groen. Bij Hoveniersbedrijf van Triest B.V. houden de meeste hoveniers zich bezig met tuinaanleg.

2. Tuinman

Houdt zich bezig met het onderhouden van de door ons of een andere hovenier aangelegde tuin. De tuinmannen die bij Hoveniersbedrijf van Triest B.V. werken zijn allemaal hoveniers die zich gespecialiseerd hebben in het onderhouden van tuinen.

3. Groenvoorziener

Houdt zich bezig met het aanleggen en onderhouden van grootschalige groenvoorzieningen zoals gemeentelijk groen, sportvelden, begraafplaatsen, parken en golfbanen. Hoveniersbedrijf van Triest B.V. is hierin bijvoorbeeld actief voor woningbouwcorporaties, gemeenten en aannemers.

4. Greenkeeper

Houdt zich bezig met het onderhouden van golfbanen met de nadruk op gras. Bij Hoveniersbedrijf van Triest B.V. hebben we gedurende de zomermaanden een aantal specialisten die zich enkel en alleen bezighouden met het maaien van gras.

5. Boomverzorger

Houdt zich bezig met het planten, snoeien, kappen en werkzaamheden rondom het verzorgen van bomen. De boomverzorgingsploeg bij Hoveniersbedrijf van Triest B.V. is volledig toegerust om alle boomwerkzaamheden succesvol uit te voeren.

6. VTA-controleur

Houdt zich bezig met het visueel inspecteren van bomen. Bij Hoveniersbedrijf van Triest B.V. doen we dit vooral voor particulieren die eigenaar zijn van een boom. Hiermee zorgen wij ervoor dat ze voldoen aan de zorgplicht.

7. Tuinontwerper

Dit doe je door in de tuin infiltratiekratten in te graven. Het aantal infiltratiekratten hangt af van de grote van je dak. Tijdens een neerslagpiek wordt het water opgeslagen in deze poreuze kratten waarna het water langzaam afgegeven kan worden aan de grond. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het loskoppelen van regenwater? Bekijk hier een recent project in Apeldoorn.

8. Landschapsontwerper

Houdt zich bezig met het ontwerpen van landelijke tuinen en landgoederen. Bij Hoveniersbedrijf van Triest B.V. wordt dit intern gedaan door een tuin- en landschapsontwerper.

Tuinspecialist inschakelen

Bij Hoveniersbedrijf van Triest B.V. kun je een tuinspecialist inschakelen voor jouw groenproject. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Epe maar wij zijn actief door het hele land. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin compleet met tuinontwerp of het kappen van een boom. Om het voor jou nog makkelijker te maken werken we met één aanspreekpunt. Zo kun je al je vragen direct stellen en houden we korte lijntjes met onze klanten.

Het hele jaar door zijn we actief in diverse branches en leveren we mooie projecten op.

Particulieren & Bedrijven

Wil je een nieuwe tuin of een verzorgd bedrijfspand? Loop gerust bij ons binnen voor het maken van een tuinontwerp, een afspraak voor tuinaanleg of het inplannen van tuinonderhoud. Onze tuinspecialist voor particulieren en bedrijven helpt u graag verder.

Aannemers & Architecten

Bestaat jouw project uit een RAW-bestek of een grootgroen aanvraag? Hoveniersbedrijf van Triest B.V. is de aangewezen partij wanneer het aankomt op realisatie, renovatie en onderhoud van groen en aanverwante activiteiten in het bestek. Neem direct contact op met onze aannemers en architecten specialist voor een antwoord op je aanvraag.

Scholen & Recreatieparken

Toe aan een nieuw plein of een belevingstuin? Maak vrijblijvend een afspraak met onze scholen en Recreatieparken specialist voor het opdoen van inspiratie. We helpen u graag op weg met het onderhouden, aanleggen of renoveren van uw plein of park.

Woningcorporaties & Zorginstellingen

Op zoek naar een partij die zorgdraagt voor de buitenruimte? Kies dan net als onze andere woningbouworganisaties voor onderhoud door Hoveniersbedrijf van Triest B.V. Onze specialisten kunnen duidelijk in kaart brengen wat waar gebeurt aan de hand van verschillende beheerniveaus. Zo kunt u eenvoudig sturen op kosten en weet je van tevoren welk eindbeeld je kunt verwachten.

Contact

Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contactformulier.