Tuinarchitect

Vrijblijvend oriëntatie gesprek

Voorafgaand aan het aanleggen van een nieuwe tuin vind een eerste gesprek plaats. Dit gesprek dient als oriëntatie en kennismaking. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en kijken we naar de mogelijkheden en de stijl waarin de tuin aangelegd moet worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Dus bent u op zoek naar een tuinarchitect Epe of tuinarchitect Gelderland. Dan helpen wij u graag. U kunt vrijblijvend een advies aanvragen. Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via mail of telefoon.

Vrijblijvend eerste gesprek

Nadat u te kennen heeft gegeven dat u de tuin wil aanpassen, komen wij eerst langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en kijken we naar de stijl waarin de tuin aangelegd moet worden.

Bespreken tuinontwerp

Op het moment dat wij het tuinontwerp klaar hebben, maken wij een afspraak voor een vervolggesprek. Hierin bekijken en bespreken we het tuinontwerp. Indien het tuinontwerp helemaal naar uw smaak is, dan pas bepalen we welke materialen er definitief in worden verwerkt.

Vaste prijs of nacalculatie?

Wij houden bij het maken van een tuinontwerp altijd rekening met uw budget. U kunt kiezen hoe u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Gaat u voor een vaste prijs of op basis van nacalculatie? Bij het kiezen voor een vaste prijs krijgt u vooraf een uitgebreide offerte waarin u ziet voor welke prijs de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke materialen er worden gehanteerd. Indien u kiest voor nacalculatie, dan krijgt u als de werkzaamheden zijn voltooid een overzicht van alle gewerkte uren en gebruikte materialen.