Maaicontract

Gras onderhoud in en rondom Epe

Perfect gras onderhoud door uw tuin wekelijks of tweewekelijks te laten maaien. Dat kan bij ons al vanaf 24 euro per keer. De maaiploeg heeft een vaste route voor gras onderhoud waardoor in reguliere plaatsen zoals Epe, Emst, Vaassen en Heerde de voorrijkosten tot een minimum worden beperkt.

Grote maaimachine voor grotere tuinen

Onze maaimachine is twee meter breed en pakt in één baan 180 centimeter gras mee. Als we dat omrekenen naar een reguliere motormaaier betekent dit al gauw dat we vier banen in één keer kunnen maaien. Klinkt dit wat groot voor uw tuin? Wij hebben voor grasonderhoud in particuliere tuinen uiteraard ook kleinere mogelijkheden.

Graskanten onderhouden

Naast het maaien zorgt de maaiploeg er ook voor dat elke maand uw graskanten nagelopen worden met de bosmaaier. Dit zorgt voor een verzorgd eindbeeld en scheelt aanzienlijk met kantensteken. Gras onderhoud stopt niet bij het maaien van uw gras!

Vakantieservice gras onderhoud

Gaat u op vakantie en wilt u het gras in vertrouwde handen achterlaten? Maak dan gebruik van de Hoveniersbedrijf van Triest BV Vakantieservice Gras Onderhoud! Heeft u een vraag? Vul het reactieformulier in, of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest BV