Bomen snoeien

De mooiste bomen: snoei op tijd en op de juiste manier

Beplanting snoeien is belangrijk. Om beplanting, en dus ook bomen, optimaal te laten groeien en bloeien is het belangrijk om ze op het juiste moment te laten snoeien. Daarbij is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Door goed te snoeien blijven de bomen op z’n mooist.

Manier van snoeien afgestemd op boomsoort

Snoeien van bomen doe je in de meeste gevallen in de winter als ze in de zogenaamde winterrust verkeren. Daarnaast kun je bij een kale boom goed zien wat je snoeit. Ook is het belangrijk wat voor soort bomen je snoeit. Zijn het knotbomen, laanbomen of vormbomen? Elke soort boom heeft namelijk zijn eigen manier van snoeien nodig. Onze boomverzorgers zijn goed opgeleid om elke boom te kunnen beoordelen en daardoor van een perfecte snoeibeurt te kunnen voorzien

Kosten besparen: efficiënt bomen snoeien

Met onze hoogwerker kunnen wij op grote hoogtes (tot 24 meter) uit de voeten waardoor wij snel en vakkundig bomen kunnen snoeien en/of kappen. Met de hoogwerker kunnen wij veilig en snel onze werkzaamheden uitvoeren, dat geeft een besparing in de kosten. Wij beschikken over diverse versnipperaars. Met de inzet van onze grote versnipperaars kunnen wij versnipperen tot maximaal 30 cm houtdikte.

Bomen snoeien winterkorting: 10 procent!

In de winter hanteren wij altijd een winterkorting van 10 procent op het kappen en snoeien van bomen. U kunt onze boomspecialisten altijd vragen om meer informatie via het reactieformulier, of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag over boomverzorging aan Hoveniersbedrijf Van Triest