Gevelreiniging

Uw terras of gevel laten reinigen? Een blinkend resultaat!

Uw terras of gevel weer als nieuw laten stralen? Dat kan. Wij doen dat met de geavanceerde hogedrukreiniger, de ROM900. Een echte krachtpatser als het om schoonmaken gaat. Vuilresten en hardnekkige algengroei verdwijnen als sneeuw voor de zon zonder dat stenen of tegels zelf worden aangetast.

Snel resultaat door zuinige hogedrukreiniger

Door het flinke vermogen van 45pk en 60 liter per minuut komen alle oorspronkelijke kleuren en structuren weer tevoorschijn. Bovendien is deze reiniger zo geavanceerd dat hij niet alleen alles twee keer zo snel reinigt, de spuitmond is zo ontworpen dat er absoluut geen overlast is door opspattend vuil. Dus u blijft niet zitten met vieze ramen en deuren. Ook is de ROM900 enorm energiezuinig, want met een druk van 200 bar verbruikt hij ruim 50 procent minder water dan gewone hogedrukspuiten.

Reiniging buitenmuren

Net als uw ramen, houtwerk en kozijnen verdienen ook gevels en buitenmuren wel eens een wasbeurt. U zult merken dat dat echt een groot verschil maakt, want uw woning ziet eruit alsof er pas is geschilderd. Eén keer per jaar een gevelreiniging voor en achter is al genoeg om dat effect te behalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze scherpe tarieven? Laat uw gegevens achter op het reactieformulier, of bel ons meteen via 0578 - 61 46 61.

Stel hier uw vraag over reinigingen aan Hoveniersbedrijf van Triest BV