Riool ontstoppen

Ontstoppen met fluwelen handschoenen

Een verstopping is vervelend maar achterblijven met een gat in de bestrating en de tuin die op de kop staat, is nog veel vervelender! Daarom zijn wij als hoveniersbedrijf gestart met onze eigen ontstoppingsdienst. Een dienst die je uit de brand helpt, maar die er ook voor zorgt dat niet meer zichtbaar is waar de ‘brand’ woedde. Door onze kennis beginnen wij niet als een dolle te graven, maar worden de stenen er netjes uitgehaald om ze later weer terug te kunnen leggen. Ook worden de graszoden er kundig uitgestoken. Uiteraard scheiden we zand en grond netjes, zodat dit aan het eind van de klus in de juiste volgorde weer verwerkt kan worden.

Rioolontstopper: zand erover

Aan een verstopping wil je niet dagenlang worden herinnerd. Zand erover en door. Maar uw tuin is meer dan zand. Het gazon dat u elke week maait, de border waar u zoveel tijd in heeft gestopt en de bestrating die er mooi vlak in ligt. Zou het dan niet geweldig zijn als er een hovenier was die kan ontstoppen zodat uw tuin in tact blijft? Hij is er! De medewerkers van Hoveniersbedrijf van Triest BV zijn bereikbaar op 0578 - 621 624.

Van riool ontstoppen tot ontzorgen

Naast riool ontstoppen kunnen wij uw dakgoten, bestrating of muren reinigen. In verband met de steeds heftiger wordende buien kunnen wij ook zorgen voor een opvangsysteem dat groot genoeg is om de pieken op te vangen. Het gebufferde water wordt vervolgens op een natuurlijke manier aan de omgeving afgestaan. Deze zogenaamde hemelwaterafkoppeling en infiltratie is 100 procent duurzaam omdat het riool wordt ontlast en verdroging van de natuur wordt tegengegaan.

Klaar voor de toekomst

Met onze service weet u zich verzekerd van een onbezorgde toekomst waarin u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is. Wij nemen de buitenboel voor onze rekening. Vul onderstaand reactieformulier in, of bel voor meer informatie direct naar: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest BV