Bedrijven

Duurzaam onderhoud van uw bedrijfstuin

Groot onderhoud in de winterperiode, bemesten en doorzaaien van de trekkersvelden of het aanleggen van extra parkeerplaatsen? Hoveniersbedrijf van Triest BV heeft de middelen in huis om al deze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Groot onderhoud van bedrijfstuin

Groot onderhoud met kleine machines, dat klinkt niet efficiënt, maar het voorkomt wel een hoop herstelwerk. De machines die wij gebruiken, zijn krachtig maar compact. Ideaal voor de smalle paadjes en besloten sfeer van de meeste recreatieparken. Niets is vervelender dan stukgereden paadjes, verzakte bestrating en grasvelden die opnieuw geëgaliseerd moeten worden.

Bemesten en doorzaaien

Met onze minitrekkers op gazonbanden kunnen wij op alle plekken komen zonder de ondergrond te beschadigen. Naast een kunstmeststrooier en zaaimachine, kiezen we ook voor een frees, spitmachines en een kilverbak om de grond te egaliseren. Ook een compacte doorzaaimachine behoort tot ons machinepark.

Aanleg parkeerplaatsen en meer

Nieuwe parkeervakken, borders, pleintjes of speelplekken aanleggen? Voor ons is dat geen probleem. Meestal gaan wij zelfs nog een stapje verder met natuurlijk spelen, afkoppelen van hemelwater en het aanleggen van Adventure-golfbanen. Juist in deze opdrachten kunnen wij met onze expertise het verschil maken zodat u met een gerust hart aan het nieuwe seizoen kunt beginnen.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.