Bomen kappen

Op welke plaats dan ook door onze boomverzorgingsploeg

Het kappen van bomen is, evenals het snoeien van bomen, een van onze specialiteiten. En wordt door onze boomverzorgingsploeg uitgevoerd. Het kappen/ zagen van bomen wordt uiterst vakkundig uitgevoerd met behulp van eventueel een hoogwerker. Wij komen met onze hoogwerker op grote hoogtes, tot wel 24 meter. Tevens kappen wij elke boom op welke moeilijke plaats dan ook.

Geen schade aan beplanting

Onze boomverzorgers zijn opgeleid om uw boom klimmend deel voor deel uit te kleden (ook wel afhangen genaamd) en zo veilig te verwijderen. Het afhangen gebeurt in uiterste precisie zodat eventuele schade aan andere beplanting minimaal is. Daarnaast kunnen wij dankzij de hoogwerker ook snel werken bij het kappen van uw boom, dat geeft een besparing in de kosten!

Boomstronk verwijderen met stobbenfrees

Onze boomverzorgingsploeg werkt op vaak moeilijk bereikbare plekken. Vaak geldt dat ook voor het verwijderen van de boomstronk. Onze stobbenfrees is automatisch te besturen, zo kunnen wij op vrijwel elke plaats goed uit de voeten.

Bomen kappen: winterkorting!

In de winter hanteren wij altijd een winterkorting van 10 procent op het kappen en snoeien van bomen. Voor meer informatie kunt u het reactieformulier invullen, of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag over boomverzorging aan Hoveniersbedrijf van Triest BV