Onderhoudscontracten

Periodiek tuinonderhoud particulieren en bedrijven

Voorjaarsbeurt, zomerbeurt en het winterklaar maken van de tuin in één pakket. Dat kan bij Hoveniersbedrijf van Triest BV. Afhankelijk van uw budget stemmen wij af op welk onderhoudsniveau u de tuin wenst waarna we de onderhoudsinterval bepalen.

Onderhoudsadvies voor uw tuin

Tussen zelf tuinieren en alles uitbesteden zit een grote kloof. Daarom geloven wij in een aanpak waarbij u deels zelf kunt onderhouden en bepaalde klussen kunt overdragen aan de hovenier die één keer per maand bij u langskomt. Zo kunt u volop genieten van de tuin en eventuele vragen kunt u direct aan de hovenier stellen. Op deze manier werken we samen aan een leefbare tuin.

Flexibel contract, altijd verzekerd van een perfecte tuin

Liever een weekje eerder, een weekje later of een extra onderhoudsbeurt? Dat stemt u eenvoudig af met de onderhoudsploeg zelf. Want niets is zo veranderlijk als het weer. Door de omvang van ons bedrijf kunnen we ook in de voorjaarspiek binnen drie dagen de urgente gevallen oppakken. Zo weet u zich altijd verzekerd van een perfecte tuin.

Het ontzorgpakket en aanvullend pakket

Wanneer u een tweede huisje op de Veluwe heeft, blijft er in het weekend weinig tijd over om de tuin te onderhouden. Met ons ontzorgpakket hoeft u zich niet druk te maken om de tuin. En met ons aanvullende pakket ook niet om de dakgoten, riolering en uw stoep. Anders gezegd? De buitenruimte kunt u vergeten. Die is er alleen nog maar om tot rust te komen. Om het genot te optimaliseren kunt u ons doorgeven welke weekenden u in uw huis verblijft zodat wij de week ervoor het onderhoud in kunnen plannen. Met als voordeel vers gemaaid gras en geen sprietje onkruid in de border. Vul het reactieformulier in voor meer informatie of bel direct: 0578 - 621 624

Stel hier uw vraag over onderhoudscontracten aan Hoveniersbedrijf van Triest BV