Samenwerking met ontwerpende partijen

Vaak is er bij grotere projecten sprake van raakvlakken tussen terrein (tuin) en omgeving. Deze kennis hebben wij zelf in huis, want onze collega's Klaas en Martan zijn respectievelijk tuinontwerper en landschapsarchitect. Door hun samenwerking krijgen onze klanten unieke ontwerpen die aan alle eisen en wensen voldoen. Daarnaast werken we regelmatig samen met externe tuin- en landschapsarchitecten. Omdat we dezelfde taal spreken, kunnen we meestal echts iets toevoegen.

Architecten

Gooi hogere ogen bij de aanbesteding van een project met een goed onderbouwd groenverhaal. In het onderstaande voorbeeld is een aanbestedingstraject uitgewerkt, waarbij er is samengewerkt met een architectenbureau uit Epe. Met het inzetten van onze eigen landschapsarchitect weet u zich verzekerd van een sterk ontwerp en krijgt u een contactpersoon die de ontwerptaal spreekt.

Landschapsarchitecten

Plan uitgewerkt of nog bezig met de laatste beheers ingrepen? Wij zijn de partij, die begrijpt hoe belangrijk het koesteren van de juiste landschappelijke kwaliteiten is. Daarom groot materiaal waar het kan maar juist klein en fijn op de kwetsbaarste punten. Deze manier van werken zorgt dat de bodemstructuur en het aanverwante bodemleven zo min mogelijk wordt verstoort.

Tuinarchitecten

Laat je ontwerp uitvoeren door ons zonder dat u zelf de grip verliest. Wij geloven dat de ontwerptaal het best wordt overgebracht wanneer de ontwerper zelf nauw wordt betrokken bij de uitvoering van het ontwerp. Daarom ligt de regie bij u en zorgen wij voor vakbekwame uitvoering.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer en wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.