Samenwerking met ontwerpende partijen

Bij Hoveniersbedrijf van Triest BV zijn wij toegespitst op samenwerking met verschillende ontwerpende partijen. Niet dat de verschillen groot zijn, maar elk vakgebied vraagt om een naadloze samenwerking. Om het overzicht te bewaren hebben we de ontwerpende partijen hieronder uiteengezet.

Architecten

Gooi hogere ogen bij de aanbesteding van een project met een goed onderbouwd groenverhaal. In het onderstaande voorbeeld is een aanbestedingstraject uitgewerkt, waarbij er is samengewerkt met een architectenbureau uit Epe. Met het inzetten van onze eigen landschapsarchitect weet u zich verzekerd van een sterk ontwerp en krijgt u een contactpersoon die de ontwerptaal spreekt.

Landschapsarchitecten

Plan uitgewerkt of nog bezig met de laatste beheers ingrepen? Wij zijn de partij, die begrijpt hoe belangrijk het koesteren van de juiste landschappelijke kwaliteiten is. Daarom groot materiaal waar het kan maar juist klein en fijn op de kwetsbaarste punten. Deze manier van werken zorgt dat de bodemstructuur en het aanverwante bodemleven zo min mogelijk wordt verstoort.

Tuinarchitecten

Laat je ontwerp uitvoeren door ons zonder dat je zelf de grip verliest. Wij geloven dat de ontwerptaal het best wordt overgebracht wanneer de ontwerper zelf nauw wordt betrokken bij de uitvoering van het ontwerp. Daarom ligt de regie bij jou en zorgen wij voor vakbekwame uitvoering.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer en wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.