Architecten

Samenwerking met ontwerpende partijen

Vaak is er bij grotere projecten sprake van raakvlakken tussen terrein, tuin en omgeving. Deze kennis hebben wij zelf in huis. Bij ons zijn tuinontwerpers en landschapsarchitecten in dienst. Door hun hechte samenwerking krijgen onze klanten unieke ontwerpen die aan alle eisen en wensen voldoen. Daarnaast werken we regelmatig samen met externe tuin- en landschapsarchitecten. Omdat we dezelfde taal spreken, kunnen we echt iets toevoegen.

Architecten

Gooi hoge ogen bij de aanbesteding van een project, door een goed onderbouwd groenverhaal. In het onderstaande voorbeeld is een aanbestedingstraject uitgewerkt, waarbij er is samengewerkt met een architectenbureau uit Epe. Door het inzetten van onze eigen landschapsarchitect weet u zich verzekerd van een sterk ontwerp en krijgt u een contactpersoon die de ontwerptaal spreekt.

Landschapsarchitecten

Plan uitgewerkt of nog bezig met de laatste beheersingrepen? Wij zijn de partij die begrijpt hoe belangrijk het koesteren van de juiste landschappelijke kwaliteiten is. Daarom groot materiaal waar het kan maar juist klein en fijn op de kwetsbare punten. Deze manier van werken zorgt er voor dat de bodemstructuur en het aanverwante bodemleven zo min mogelijk wordt verstoord.

Tuinarchitecten

Laat het ontwerp uitvoeren door ons zonder dat u zelf de grip verliest. Wij geloven dat de ontwerptaal het best wordt overgebracht wanneer de ontwerper zelf nauw wordt betrokken bij de uitvoering van het ontwerp. Daarom ligt de regie bij u en zorgen wij voor vakbekwame uitvoering.

Uw groenproject laten uitvoeren?

Het aanleggen en onderhouden van uw groenproject doen wij in eigen beheer. Dit wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.