Unieke vijver met zinken vijverrand

Bent u op zoek naar een vijver die bij uw woning past? Bij deze vijver in Nunspeet heeft Hoveniersbedrijf Van Triest het zink dat rondom de woning is gebruikt terug laten komen in de vijverrand. Hierdoor lijkt het alsof de woning en de vijver voor elkaar zijn gemaakt. Bijkomend voordeel is dat het gebruik van eenduidige materialen zorgt voor meer rust en samenhang in de tuin.

Machinaal uitgegraven vijver met plateaus

De vijver is machinaal uitgegraven en voorzien van plateaus. Dit is nodig voor een gezonde balans in de vijver. Na het uitgraven van de vijver is de houten bekisting op maat gemaakt met behulp van hardhouten palen. De bekisting is daarna overtrokken met EPDM vijverfolie. De vijverfolie is over de randen doorgetrokken om lekkage te voorkomen.

EPDM vijverfolie voor het beste resultaat

Pas na het vullen van de vijver is de zinken vijverrand bevestigd. Dit komt omdat de EPDM vijverfolie eerst de tijd moet krijgen om met de vijver mee te rekken. Door de druk van het water worden alle laatste plooitjes weggedrukt en kan deze klant genieten van een perfect eindresultaat!


Vergelijkbare projecten

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken

Aanleg terras en borders in Driebergen

Bekijken

Tuinaanleg met uniek terras in Zwolle

Bekijken