Tuinafscheiding plaatsen in Harderwijk

Hoveniersbedrijf Van Triest heeft onlangs een tuin in Harderwijk voorzien van een prachtige schutting met Hederaschermen. De verouderde Ligusterhaag was zo dik dat men deze wilde vervangen voor een strakke tuinafscheiding.

Mobilane Kant & Klaar Haag Hedera Helix

Aangezien er veel vogels in de omgeving zitten wilde de klant graag een schutting gecombineerd met beplanting waar de vogels in kunnen nestelen. De keuze is gevallen op de Mobilane Kant & Klaar Haag van 220 cm hoog. Deze is ook verkrijgbaar in de hoogtes 100 en 180 cm. Om de inkijk van de naast gelegen appartementen te beperken is er gekozen voor de grootste variant van de volgroeide Kant & Klaar Haag.

Schutting laten plaatsen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via het onderstaande contactformulier of direct via het telefoonnummer: 0578 - 621 624.

Woodvision Linea schutting

De tuinafscheiding heeft een totale lengte van 22 meter en om deze te onderbreken is er tussendoor met schuttingdelen van Woodvision Linea gewerkt. Deze schuttingdelen zijn RVS geschroefd en bieden geen inkijk in de tuin, terwijl het wel een open karakter heeft. De strakke en brede hardhouten palen geven de schutting een robuuste uitstraling.


Vergelijkbare projecten

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken

Aanleg terras en borders in Driebergen

Bekijken

Tuinaanleg met uniek terras in Zwolle

Bekijken