Dakgoten schoonmaken

Uw dakgoot laten schoonmaken

Ieder najaar liggen de tuinen weer vol met bladeren en afgewaaide takken. Dit geldt ook voor dakgoten. Vooral in de koude en regenachtige maanden hoopt vuil, blad en mos zich daar makkelijk op. Belangrijk dus om de goot regelmatig goed schoon te laten maken.

Dakgoten reinigen? Altijd doen!

Opstapeling van viezigheid in dakgoten kan flinke problemen veroorzaken. Regenwater kan dan niet goed meer worden afgevoerd waardoor het een andere weg naar beneden zoekt. Dit soort verstoppingen kan dan al gauw leiden tot overstromende dakgoten, overbelasting van de goot en zelfs lekkages. Niet alleen bij uw eigen huis, maar ook dat van uw buren.

Laat de specialist de dakgoot schoonmaken

Om onnodige problemen en kosten voor te zijn is het verstandig regelmatig de dakgoten te controleren en schoon te maken. U kunt er voor kiezen dat zelf te doen, maar vaak is dat best een lastige klus. Niet alleen moet u over een geschikte ladder beschikken, u bent vaak ook niet gewend aan werken op hoogte. Met alle risico’s van dien. Laat het daarom door een specialist uitvoeren.

Tuin bladvrij, goot bladvrij

Als we uw tuin klaarmaken voor het najaar kunnen we in één moeite door alle dakgoten meepakken. We kijken zowel voor als achter uw woning alles na. We maken goot, roosters en regenpijp weer helemaal schoon. Makkelijk, want zo zijn zowel uw tuin als gevel helemaal winterklaar.

Het gemak van een onderhoudspakket

Wilt u zich geen zorgen maken over het onderhoud van goten én uw tuin? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Zo kiest u voor gemak en voor een keurig onderhouden buitenruimte. Onze specialisten gaan met verstand van zaken voor u aan het werk. Nieuwsgierig en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul uw gegevens in via het reactieformulier, dan nemen we direct contact op voor het onderhoudspakket, of bel direct: 0578 - 61 46 61.

Stel hier uw vraag over reinigingen aan Hoveniersbedrijf van Triest BV