Showboarden

Nieuwe showborden in onze inspiratietuin in Epe

De showborden in de inspiratietuin van Hoveniersbedrijf van Triest in Epe zijn vernieuwd. Met 116 nieuwe soorten sierbestrating en een speciaal bord stapelelementen vindt u zeker wat u zoekt.

Sierbestrating is een van onze specialiteiten

Bij Hoveniersbedrijf van Triest zijn de mogelijkheden qua tuinbestrating bijna eindeloos. Of het nu gaat om tuintegels van keramiek, natuursteen, GeoSteen®, gebakken klinkers of traditionele waaltjes. Wij leveren en verwerken al uw straatwerk tot in perfectie. Sierbestrating is niet voor niets een van onze specialiteiten. Alle passtukken worden tot op de millimeter ingezaagd met diamantzagen. Indien gewenst (of noodzakelijk) wordt er een stabiliserende en drainerende toplaag aangebracht.

Een enorme keuze aan tegels en klinkers

Vanwege ons dealerschap met Buiter uit Balkbrug hebben wij in onze inspiratietuin maar liefst 24m1 showborden staan met een enorme keuze aan tegels en klinkers. Wij leveren en bestraten uiteraard ook tegels en klinkers van alle andere gerenommeerde leveranciers. Nieuw dit voorjaar is het ‘blokkenbord’, waarop bijna alle stapel- en muurelementen te bewonderen zijn.

Bezoek de inspiratietuin en kwekerij in Epe!

Een bezoek aan onze inspiratietuin en kwekerij in Epe is zeker de moeite waard. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.