Aanleg stijlvolle tuin met strakke lijnen

Bij een woning in Epe heeft Hoveniersbedrijf Van Triest een moderne voortuin en oprit volledig vernieuwd en voorzien van een modern aanzien. Strakke lijnen, vierkante stalen plantenbakken en een fraaie beplanting, die weinig onderhoud behoeft, staan in het nieuwe tuinontwerp centraal. Verder kreeg de entree extra accent.

Weghalen oude planten en bestrating

Vrijwel alle oude planten en struiken waren door de uitgroei te groot geworden, daarom is ervoor gekozen om alles met een shovel te rooien en af te voeren. Ook de bestaande bestrating werd volledig opengebroken en afgevoerd op pallets. De ongelijke grond kon vervolgens worden geëgaliseerd, waarna de belijning van het nieuwe tuinontwerp werd uitgezet.

Nieuwe struiken, hagen en bomen

Langs de oprit plaatsten we klein blijvende krentenbomen en bij de entree groenblijvende steeneiken (Quercus ilex). De centrale as werd gevuld met Flachkorn split en omringd met blokhagen van Taxus baccata. Hier middenin staan de strakke cortenstaal plantenbakken. Bij de solitaire bomen plaatsten we RVS grondspots met zuinig LED-licht, zodat ook ’s avonds de tuin sfeervol blijft.

Tegels en klinkers voor oprit

Bij de aanleg van de nieuwe bestrating werd voor een combinatie van hoogwaardige baksteen klinkers en keramische tegels gekozen, die door hun dikte en speciale uitvoering erg geschikt zijn voor een oprit. Hiermee werd een uniek patroon samengesteld dat helemaal naar de voortuin doorloopt.

Uw moderne tuin laten aanleggen?

Wilt u ook een moderne tuin laten aanleggen met verhoogde bloembakken en unieke tegels? Kijk dan eens rond bij onze moderne tuinen of neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor een tuinontwerp of tuinaanleg van uw droomtuin via 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Exclusieve tuin met verlichting

Bekijken

Nieuwe moderne tuin in Epe

Bekijken

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken