''Eigentijds karakter woning doorgezet in bestrating en beplanting''

In Apeldoorn heeft Hoveniersbedrijf Van Triest onlangs deze moderne tuin opgeleverd. Deze is voorzien van meerdere verhoogde bloembakken en heeft een bestrating van grote betontegels. Door deze variatie ontstaat een aantrekkelijk geheel, waarbij genoeg ruimte overblijft voor alle tuinmeubels en de barbecue.

Bloembakken met knotfruitboom

De moderne uitstraling is vooral te danken aan de keuze voor strakke stapelblokken voor de bloembakken. Deze zijn opgebouwd uit drie lagen wallblock new antraciet. Verder vulden we de bakken met beplanting in uitsluitend paarse tinten. Het pronkstuk in de grootste bloembak is een knotfruitboom, die met zijn grillige vorm zorgt voor net wat extra contrast.

Bestrating met tegels van 130 x 30 cm

De bestrating bestaat uit XL tegels in GeoColor 3.0 Sepia Brown. Deze rustieke kleur sluit perfect aan op de gevelstenen van de woning. Een extra moderne twist vormt het afwijkende formaat 120 x 30 x 6cm. Om een visueel diepere achtertuin te creëren zijn deze tegels haaks op de woning gelegd.

Uw moderne tuin laten aanleggen?

Wilt u ook een moderne tuin laten aanleggen met verhoogde bloembakken en unieke tegels? Kijk dan eens rond bij onze moderne tuinen of neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor een tuinontwerp of tuinaanleg van uw droomtuin. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

EXCLUSIVE TUIN MET VERLICHTING

Bekijken

Nieuwe moderne tuin in Epe

Bekijken

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken