''Aanleg van duurzame en onderhoudsvrije tuin''

In Epe heeft Hoveniersbedrijf Van Triest onlangs deze moderne tuin opgeleverd. De achtertuin bestaat uit verschillende verhoogde bloembakken en een strakke bestrating. Door de combinatie van groen en straatwerk ontstaat er een gebruiksvriendelijke tuin met een frisse uitstraling.

Bloembakken met vaste planten

De bloembakken zijn opgebouwd met twee of drie lagen Wallblock new antraciet. Door te kiezen voor stapelblokken ontstaat er een strakke en moderne uitstraling. De bloembakken zijn gevuld met een mix van verschillende vaste planten, waaronder bijvoorbeeld de Acer palmatum. Deze Japanse esdoorn is een prachtige roodkleurig aanvulling in de bloembak. De taxushaag maakt een duidelijk raster tussen het pad naar de uitgang en de tuin.

Variatie in tuinbestrating

Om de tuin een speelse uitstraling te geven is er gekozen voor meerdere soorten bestratingen. Zo werd het terras gemaakt van een mooie lichtgrijze Allemange tegel. Deze geeft door zijn 60x60 cm formaat een modern en ruimtelijk effect. Het pad bestaat uit donkergrijze Cobble Paving 20x15 cm klinkers en is aangevuld met aardekleurige Grauwacke split dat de kleur van de bloembakken mooi aanvult.

Regenwater optimaal afgevoerd

Om overvloedige regenval in de tuin in toom te houden is er bij het terras een Aco Hexa slotline sleufgoot ingegraven. Deze smalle, haast onzichtbare, goot voert het terraswater af naar het tuingedeelte. Omdat dit grotendeels bestaat uit grindbedekking vindt het water vrij snel zijn weg naar de bodem en is er geen extra afwatering nodig.

Uw moderne tuin laten aanleggen?

Wilt u ook een moderne tuin laten aanleggen met verhoogde bloembakken en unieke tegels? Kijk dan eens rond bij onze moderne tuinen of neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor een tuinontwerp of tuinaanleg van uw droomtuin. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

EXCLUSIVE TUIN MET VERLICHTING

Bekijken

Nieuwe moderne tuin in Epe

Bekijken

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken