Groen en onderhoudsvrij speelplein

Hoveniersbedrijf Van Triest verzorgde onlangs de aanleg van een gedeelte van het schoolplein van basisschool De Korenaar In Apeldoorn. Gezorgd is voor een uitdagende buitenruimte, waarbij de speeltoestellen gemaakt zijn van natuurlijke materialen. De school is onderdeel van scholencollectief PCBO Apeldoorn. Onze hoveniers voeren het terreinonderhoud uit van bijna alle aangesloten scholen.

Klimmen, klauteren en ontdekken

Er is gezorgd voor een uitgebreide speelplek waarbij kinderen volledig kunnen opgaan in hun eigen belevingswereld. Zo bevat het een apentouw, een extra grote klauterboom met verschillende klim- en klauterroutes, een zitcirkel met boomtroon, een houten tipi, een grote speelheuvel met twee glijbanen en een spannende tunnel. Het geheel ligt in een ruime boog rond het centrale grasveld, zodat juffen en meesters goed zicht hebben op de spelende kinderen.

Gevarieerd en betaalbaar speelplein

Alle toegepaste materialen zijn speciaal geselecteerd op functie en zijn duurzaam. Zo zijn de palen waartussen het klimtouw is gespannen gemaakt van extra sterk robiniahout. De zitstammen zijn van goedkopere dennenstammen, de tipi is opgetrokken uit duurzame eikentakken en ook de klauterboom is geheel van eikenhout. Deze mix van houtsoorten zorgt voor een gevarieerd schoolplein dat voor een betaalbare prijs is aangelegd.

Uw schoolplein laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden?

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud van uw school. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Inplanten van Taxushaag in Nijkerk

Bekijken

Nieuwe tuin en parkeerplaatsen bij Dennenheuvel

Bekijken

Beplanting bij bouwproject in Amersfoort

Bekijken

Aanleg natuurlijke parkeerplaats

Bekijken