Tuinaanleg terras en borders

In Driebergen hebben wij een deel van een tuin omgetoverd in een heerlijke plek welke prachtig aansluit bij de woning. Doormiddel van een terras en kleurrijke borders heeft de tuin een mooie metamorfose ondergaan.

De opdracht was dan ook snel duidelijk. Het deel van de tuin tussen de woonkeuken en de schuur was een ondergewaardeerd stukje tuin geworden waar de klant graag een terras zag liggen en het liefste verdiept. In verband met het hoogte verschil zijn wij vanaf de woonkeuken gaan werken en de “diepte” ingegaan.

Het terras werd in twee delen opgesplitst. Het eerste deel voor de woonkeuken en het tweede deel lager in de tuin. Waar de terrassen bestaan uit Oud Hollandse tegels 60x60 cm antraciet, hebben wij als traptreden gewerkte met bijpassende Oud Hollandse Traptreden. Het materiaal sluit weer perfect aan bij het Hollandse karakter van de woning waarbij de tuin wordt opgesierd door middel van een prachtige grote Walnoot.

Om de terrassen zijn twee bloemborders aangebracht waarbij rekening is gehouden met de seizoenen. Zo zal er vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar, de kleur en geur van bloemen aanwezig zijn. Om het geheel af te sluiten met de bestaande grindpaden, zijn de borders afgewerkt met Cortenstaal opsluitranden.


Vergelijkbare projecten

EXCLUSIVE TUIN MET VERLICHTING

Bekijken

Nieuwe moderne tuin in Epe

Bekijken

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken