Aanleg van rustgevende planten en bomen bij zorginstelling

Onze hoveniers hebben voor een zorginstelling in Amersfoort de binnen- en buitentuin voorzien van beplanting. Er is gekozen voor met name groene en rustgevende beplanting. De groene kleuren zijn rustgevend voor het oog en dus ook voor de gemoedstoestand van de mens.

Heesters en vaste planten

Voor de buitentuin is er gekozen voor diverse soorten heesters en vaste planten. Tevens hebben we hier gebruik gemaakt van bloembakken van Douglashout om de lange lengtes van de tuin te doorbreken.

Druppelsysteem

De beplanting in de binnentuin wordt 1 á 2 keer per week voorzien van water door een aangelegd druppelsysteem. Het druppelsysteem ligt een paar centimeter onder de grond waardoor deze niet voor het oog zichtbaar is.

Kamerplanten en Olijfwilgen

In de binnentuin hebben we gebruik gemaakt van ‘zogenaamde’ kamerplanten. Aangezien het daglicht beperkt is en de ruimte op een prima temperatuur blijft kunnen de planten onder ideale omstandigheden groeien. De hagen bestaan uit de groenblijvende plant genaamd Elaegnus ebbingel, beter bekend als de Olijfwilg. Deze haag gedijt goed in een warme omgeving en is gemakkelijk in onderhoud.

Beplanting laten aanleggen?

Dankzij onze eigen kwekerij kunnen wij vele soorten planten en bomen tegen scherpe tarieven aanbieden. Voor elk tuinproject kunt u onze vakmensen inschakelen. Meer weten? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Inplanten van Taxushaag in Nijkerk

Bekijken

Nieuwe tuin en parkeerplaatsen bij Dennenheuvel

Bekijken

Beplanting bij bouwproject in Amersfoort

Bekijken

Aanleg natuurlijke parkeerplaats

Bekijken