Bestekken met beplanting

In bijna elk bestek kom je als aannemer wel de post beplanting tegen. Hier kun je zelf een prijs voor maken of het direct doorzetten naar Hoveniersbedrijf van Triest BV. Wij verzorgen jaarrond prijzen voor de bestekpost beplanting. Krijg je het werk dan zorgen wij er vervolgens voor dat de beplanting de grond in gaat.

TALUD INPLANTEN

Vraagt het bestek om het inplanten van een talud dan zit je hier goed. Wij beplanten jaarlijks vele meters talud en kiezen wanneer het bestek er ruimte voor laat het liefst voor planten met een sterk wortelgestel. Dit sterke wortelgestel voorkomt dat het talud op langere termijn wegspoelt door uitspoeling.

HAGEN INPLANTEN

De meeste bestekken bevatten beukenhagen en ligusterhagen met kale wortel. Dit type beplanting is voorradig van oktober tot maart. De jaarrond afgegeven prijzen die resulteren in een opdracht staan in die periode op afroep bij ons klaar. Bijna klaar voor de oplevering? Met een week staan de hagen erin.

hedera inplanten

Dubbelstaafmathekwerk, betongaas of harmonicagaas voorzien van hederabeplanting? Wij plaatsen hedera van 60cm hoog tot hedera van 300cm hoog. De hedera wordt gestokt geleverd en kan eventueel worden ingevlochten. We raden dit aan bij hedera van 120cm of hoger.

BEPLANTING INPLANTEN OP projecten

Werk je graag werken met één aanspreekpunt? Laat ons dan de gehele bestekpost beplanting regelen. Wij zorgen dan voor de bomen, hagen, plantvakken en het gazon. Direct het onderhoud meenemen gedurende het eerste jaar? Geen probleem. De prijs voor het onderhoud kunnen we separaat aanleveren met de prijs voor het inplanten van het project.

OOk beplanting in jouw bestek?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur met uitzondering van het weekend en voorzien je binnen 5 werkdagen van een prijs voor jouw bestek.


Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken