200m² aan plantsoen opnieuw aangelegd

Voor een woningbouwcorporatie in Apeldoorn hebben onze hoveniers meer dan 200m² aan plantsoen gerenoveerd. De borders zijn voorzien van nieuwe moderne beplanting welke we hebben toegepast in kleine groepen voor meer afwisseling en een exclusiever eindbeeld.

De sleur van standaard beplanting doorbreken

Dit sluit naadloos aan op onze filosofie waarbij we de beleving van de bewoner en het ecologisch draagvlak meenemen in de keuze van onze planten. Hiermee doorbreken we de sleur van standaard beplanting zoals we die doorgaans aantreffen in het gemiddelde plantsoen.

Zijn uw borders aan renovatie toe?

Hoveniersbedrijf Van Triest BV werk zowel voor consumenten als bedrijven en non-profitorganisatie. Voor elke tuinproject kunt u ons inschakelen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Duurzame planten uit eigen kwekerij

We hebben duurzame planten uit onze eigen kwekerij geselecteerd op bloeiwijze, bladkleur, bladvorm en ecologische waarde. De volgende beplantingsoorten hebben we gebruikt voor de plantsoenen: Buddleja, Magnolia, Viburnum, Hortensia, Euonymus, Weigelia en Miscanthus.


Vergelijkbare projecten

Inplanten van Taxushaag in Nijkerk

Bekijken

Nieuwe tuin en parkeerplaatsen bij Dennenheuvel

Bekijken

Beplanting bij bouwproject in Amersfoort

Bekijken

Aanleg natuurlijke parkeerplaats

Bekijken