Licht- en geluidwering P+R parkeerplaats

Hoveniersbedrijf Van Triest BV heeft voor de Gemeente Harderwijk een nieuw ingerichte P+R parkeerplaats bij een station voorzien van groene licht- en geluidwering. De geluidsschermen dempen de rolgeluiden van de wielen en houden het licht van de koplampen tegen ten behoeve van de bewoners aan de overzijde.

Mobilane NoiStop Green geluidschermen

Onze hoveniers hebben 260 meter aan geluidsschermen van Mobilane NoiStop geplaatst. Er is gekozen voor NoiStop Green, de kern van deze schermen bestaan uit geluidsabsorberend steenwol en zit in een gegalvaniseerd stalen raamwerk. De geluidswering zijn gebaseerd op het principe van een optimaal resultaat en een lange, onderhoudsvrije levensduur.

Geluidsschermen laten plaatsen?

Bespreek de mogelijkheden met Hoveniersbedrijf Van Triest BV. U kunt contact met ons opnemen via het getoonde reactieformulier of door te bellen naar: 0578 - 621 624.

Camouflerende beplanting

Aan de straatzijde komt er camouflerende beplanting van bosplantsoen om de geluidsschermen zoveel mogelijk in het groen te integreren. Vanwege de moderne uitstraling is er besloten om de voorzijde niet te laten begroeien. Hier is een strook gazon ingezaaid.


Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken