Geluidsschermen tuin geplaatst Apeldoorn

Onze hoveniers hebben Mobilane Noistop geluidsschermen geplaatst in Apeldoorn. De geluidsschermen zijn een perfecte oplossing bij geluidsoverlast omdat de schermen een groot deel van het geluid absorberen, zonder het te weerkaatsen. Zelfs tussen de panelen komt geluidsdichte tape. De Noistop panelen zijn in twee uitvoeringen leverbaar: de Noistop Green en Noistop Wood.

Onbegroeide of groene geluidsschermen

Onbegroeid geven de geluidsschermen een moderne uitstraling aan de tuin, maar desgewenst kunt u ze ook laten begroeien met bijvoorbeeld Klimop. Er ontstaat dan een geluidsdichte afscheiding die zomer en winter mooi groen blijft.

Voorbeelden geluidsschermen

Noistop geluidsschermen zijn onderdeel van Mobilane Groenconcepten. Wij zijn voorraadhoudende dealer van Mobilane. Meer Kant-en-Klaar groenconcepten vindt u in het overzicht Kant-en-klaar tuinproducten. Op meerdere adressen in Apeldoorn, Vaassen, Epe en in de verdere omgeving hebben we Noistop geluidsschermen geplaatst. Voorbeelden te over! Vul het reactieformulier in voor meer informatie, of bel direct: 0578 - 621 624

Stel hier uw vraag over de Mobilane geluidsschermen

Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken