Vlonder aanleggen in opdracht van Herms & Zn. B.V.

In Harderwijk heeft Hoveniersbedrijf Van Triest in opdracht van Herms & Zn. B.V. bij een appartement aan het Veluwemeer een prachtige vlonder aangelegd.Vanaf een prachtig hardhouten vlonderterras geniet de klant voortaan van een prachtig uitzicht over het water van het Veluwemeer.

Duurzaam vlonderterras

Voor het maken van de vlonder construeerden we met hardhouten balken eerst een stevig geraamte, waarmee alle hoogteverschillen werden overbrugd. Daaromheen plaatsten we een houten hekwerk. Over alle dwarsbalken bevestigden we vervolgens de vlonderplanken, alsook op de trap. Rondom werd het geheel afgewerkt met geschaafde hardhouten planken.

Vlonder van FSC hout

Voor het hele terras gebruikten we uitsluitend FSC gekeurd hardhout. Dit is niet alleen zeer duurzaam, het splintert nauwelijks en is ook uitstekend bestand tegen schimmels en insecten. Bovendien kan dit hout met een juiste verwerking ruim 25 jaar meegaan.

Vlonder laten plaatsen?

Interesse in een vlonder of een andere houtconstructies, zoals schuttingen, pergola’s, tuinhuizen, overkappingen en serre’s.
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn bereikbaar via het onderstaande contactformulier of direct via het telefoonnummer: 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken