Transparante bostuin met perspectief

Bij een woning in Epe heeft Hoveniersbedrijf Van Triest een klassieke bostuin volledig vernieuwd en voorzien van een verfrissend aanzien. Om de voortuin lichter te maken zorgden we voor een opener en toegankelijker ontwerp. Daarbij vormen rijkbloeiende eilandjes een natuurlijke verbinding naar het terras.

Hergebruik en beregening

Deels werd de oorspronkelijke beplanting behouden, zo kregen de Rhododendrons een nieuwe plek bij de tuinafscheiding. De vrijgemaakte grond werd gevlakt en omrand met verzinkte metalen strips, die alle grond netjes binnen de border houdt. Om verdroging te voorkomen kregen de borders beregeningsvoorzieningen, waarna ze werden aangevuld met bemeste tuinaarde.

Natuurlijke bosomgeving

Gekozen werd voor beplanting, die in een natuurlijke bosomgeving past met het accent op het nut voor bijen, hommels en vlinders. Rond de borders kwam op honingraatmatten tuingrind, net als in de rest van de tuin. Twee spierwitte herten uit de priv├ęcollectie van de bewoners maakten het ontwerp af

Een bostuin laten aanleggen?

Wilt u ook een bostuin laten aanleggen? Kijk dan eens rond bij onze bostuinen of neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor een tuinontwerp of tuinaanleg van uw droomtuin. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Beuken planten bij oprit van woning in Emst

Bekijken

Plantenbakken en Hederaschermen plaatsen op balkon

Bekijken

Tuinonderhoud bij het hoofdkantoor van Van Gelder

Bekijken

Bostuin aanleggen Epe

Bekijken