''Schutting met houtpanelen en betongaas met Hedera's''

In Epe heeft Hoveniersbedrijf Van Triest BV een brede coniferenhaag vervangen door een gemengde erfafscheiding. Deze bestaat uit schuttingdelen en betongaas met hederaplanten. Het geheel is aangevuld met een doorlopende pergola.

Weghalen oude coniferen

Het terrein werd eerst geprepareerd door de oude coniferenhaag langs de stoep weg te halen. Deze werd tot een halve meter boven de grond afgezaagd en direct versnipperd. Met behulp van een minikraan met sorteergrijper rooiden we vervolgens netjes de stammen en wortels. Daarna volgde het vullen en vlakken van de achtergebleven gaten.

Betongaas met Hedera's

De schutting werd samengesteld uit hardhouten palen met daartussen schuttingdelen van hetzelfde houttype en panelen van gegalvaniseerd betongaas. Deze werden waterpas en parallel aan de verharding geplaatst. Tegen het gaas plantten we Hedera helix klimplanten van ca. 150 centimeter hoog. Met deze plantmaat kan het gaas binnen twee jaar dichtgroeien tot een groene haag. De gehele erfafscheiding werd aan de bovenzijde nog gecompleteerd met liggende palen als pergola. De bedoeling is dat hier in de toekomst een blauwe regen tegenaan gaat groeien.

Natuurlijke erfafscheiding laten plaatsen?

Wilt u ook een natuurlijke erfafscheiding van schuttingdelen en betongaas? Bespreek de mogelijkheden met Hoveniersbedrijf Van Triest BV. U kunt contact met ons opnemen via het getoonde reactieformulier of door te bellen naar: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken