Tuin met parkeerplaats

Bij Hotel - Restaurant Dennenheuvel in Epe heeft Hoveniersbedrijf van Triest BV de gehele buitenruimte aangepakt.

We zijn begonnen met het grondwerk ten gunste van de nieuwe parkeerplaatsen. Hierbij is de grond doorgespit en zijn stobben en andere elementen verwijderd die verzakkingen kunnen veroorzaken. Daarna is er een laag gebroken puin aangebracht die spoorvorming in de bestrating tegen gaat. Op deze stabiele en grondig verdichte laag is vervolgens het straatwerk, bestaande uit een combinatie van gebakken klinkers en kinderkopjes, aangebracht.

Nadat de parkeerplaatsen op het rechter achterterrein waren gerealiseerd is pas begonnen met het renoveren van de voorzijde. Zodoende bleven er gedurende de werkzaamheden constant genoeg parkeerplaatsen beschikbaar voor de gasten van het hotel.

De onderstaande foto's zijn een jaar na oplevering genomen en laten een perfect gesloten beplanting zien. Dit is het resultaat van sterk plantmateriaal en de juiste verzorging. Het parkeerterrein wordt goed gebruikt en het geheel doet verzorgd aan. Wij zijn als uitvoerende partij erg tevreden met het geleverde eindresultaat.

Ook toe aan een nieuwe buitenruimte?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier zodat wij nog dit jaar met uw project aan de slag kunnen.


Vergelijkbare projecten

Inplanten van Taxushaag in Nijkerk

Bekijken

Nieuwe tuin en parkeerplaatsen bij Dennenheuvel

Bekijken

Beplanting bij bouwproject in Amersfoort

Bekijken

Aanleg natuurlijke parkeerplaats

Bekijken