Schutting plaatsen

Bij dit project in Oene hebben we een oude schutting vervangen door een nieuwe schutting met betonpalen. Met inbreng van deze betonpalen wordt de levensduur van de nieuwe schutting verdubbeld. Daarnaast is de schutting gebruiksvriendelijker geworden door de realisatie van een dubbele schuttingdeur. Deze is op locatie op maat gemaakt door één van de schuttingpanelen op te zagen in twee gelijke stukken. Hierdoor past de deur perfect in het geheel en kan er in dit geval gemakkelijk een grasmaaier door. Hieronder is inzichtelijk gemaakt hoe de nieuwe schutting tot stand is gekomen.

De bestaande schutting wordt weggehaald en direct afgevoerd naar onze vaste afvalverwerker.

De betonpalen in de kleur antraciet worden op hoogte gebracht met een laser. Zo ben je verzekerd van een perfect geplaatste schutting.

De schutting is ten slotte voorzien van een groene houtbeits zodat de levensduur van de schuttingdelen aanzienlijk wordt verlengd.

Neem contact op

Ook enthousiast geworden van deze nieuwe solide schutting met handige poort? Maak dan gerust gebruik van onderstaand contactformulier zodat wij ook uw schutting-project aan kunnen pakken.


Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken