Receptie voorzien van een groenwand

Voor een projectontwikkelaar in Lochem hebben wij bij een groot bedrijf de receptie voorzien van een LivePanel plantenwand. Deze groene wand siert de entree bij binnenkomst en geeft de ruimte een mooie natuurlijke uitstraling.

De vele voordelen van een plantenwand

LivePanel, van Mobilane, is een duurzame plantenwand voor groene gevels en muren. Geschikt voor nieuwbouw en bestaande gebouwen voor zowel binnen als buiten. Behalve goed voor het milieu (onder andere fijnstofbinding en isolatie) biedt een groene gevel een fraai aanzicht.

Onderhoud

Voor een LivePanel plantenwand kan ook een onderhoudscontract worden afgesloten. Hierbij wordt zes keer per jaar de gehele wand inclusief de irrigatie-unit onderhouden zodat de groende wand in optimale staat verblijft.

Beplanting

Bij de LivePanel plantenwand in Lochem is er gewerkt met Epipremnum aureum en Schefflera arboricola als binnenbeplanting. Deze beplanting zit geplant in cassettes welke door middel van capillaire werking het water uit de goot haalt. Het water wordt samen met plantenvoeding aangestuurd vanuit een irrigatie-unit.

Meer weten?

Voor meer informatie over een LivePanel plantenwand kunt contact met ons opnemen via het getoonde reactieformulier of door direct te bellen met: 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken