Dakplatanen laten snoeien om bladafval te voorkomen

Dit najaar voerden de boomexperts van Hoveniersbedrijf Van Triest BV weer onderhoud uit aan het bomenbestand bij wooncentrum De Oude Enk. Onze ervaren boomverzorgers hebben de platanen op de binnenplaatst vakkundig gesnoeid.

Voorkomen is beter dan genezen

Bij dit wooncentrum wordt de snoei van deze bomen altijd op tijd ingezet, dus zodra de bladeren geel gaan kleuren. Indien er te lang wordt gewacht, hoopt het gevallen blad zich op, waardoor er op de parkeerplaatsen en troittoirs gevaarlijke situaties ontstaan, zeker voor ouderen.

Handmatig snoeien van platanen

Het wegnemen van de oude takken en de bladeren voerden we op de klassieke wijze uit: staand op een trap met de snoeischaar en een zaag voor de dikke takken. Arbeidsintensief, maar het zorgde er wel voor dat we secuur te werk konden gaan. Het snoeiafval werd direct afgevoerd. De platanen zijn nu klaar voor de wintermaanden en zullen in het voorjaar weer prachtig uitlopen.

Uw plataan laten snoeien?

Neem contact op met de hoveniers van Hoveniersbedrijf Van Triest BV via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Plaatsen van schutting met poort in Oene

Bekijken

Achterpaden renoveren voor woningbouw

Bekijken