Nieuwe grondkering en bestrating voor ruimtelijk resultaat

Hoveniersbedrijf Van Triest heeft in Apeldoorn een prachtige tuin ontworpen en aangelegd. Op verzoek van de bewoners plaatsten we een nieuwe grondkering tussen de tuin en de lager gelegen beek. Samen met de nieuwe bestrating en een nieuw tuinontwerp is in de diepe tuin een ruimtelijk effect gecreëerd.

Multifunctioneel pleintje

Onze hoveniers legden bij de ingang van de tuin een klein multifunctioneel pleintje aan, met ruimte voor een picknicktafel, stoelen of fietsen. Dit werd bestraat met keramische tegels Ardesia Grigio 60x60 cm. Hierdoor loopt een klinkerpad van gebakken waalformaat Terra Iseo, dat leidt naar de schuur.

Terras met zichtlijnen

Achterin de tuin is een ruim terras aangelegd met de mogelijkheid voor een overkapping. In de tuin zijn veel zichtlijnen aangebracht, zodat de dichte achterzijde meer wordt verbonden met de voorzijde van de tuin.

Uw droomtuin laten aanleggen?

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor een tuinontwerp of tuinaanleg van uw droomtuin.
Bel direct: 0578 - 621 624.

Kleurrijke border

Een klein haagje haaks op de schuur en een kleurrijke border aan de linkerzijde van het pad zorgen voor sfeer en structuur. Een volle, groene hoek beschermt het stroompje tegen blikken van buitenaf.


Vergelijkbare projecten

EXCLUSIVE TUIN MET VERLICHTING

Bekijken

Nieuwe moderne tuin in Epe

Bekijken

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Divers straatwerk met trappen en terrassen

Bekijken