Medicijn voor de geest

Dit medicijn voor de geest is niet te koop maar wel te bezichtigen bij de apotheek in Vaassen. Een prachtige bedrijfstuin aangelegd en onderhouden door Hoveniersbedrijf van Triest. Samengesteld uit een veelheid aan planten, kruiden en grassen.

Verwachtingen overtreffen

De dimensies en de vrijheid aan kleuren zijn niet te vangen in woorden. Een border moet je verwachtingen overtreffen. Hoeft niet timide te zijn. Mag wild zijn. Maar hoort binnen de kaders te blijven. Kaders van cortenstaal voor net dat beetje extra.

Een bedrijfstuin onderscheidt zich door het extensieve karakter

We kiezen in het algemeen voor langzaam groeiende planten zodat de bedrijfstuin minder onderhoud behoeft en het gehele jaar representatief blijft. Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin houden we er rekening mee dat de tuin het karakter van het bedrijf versterkt en een positieve indruk achterlaat bij de omgeving.

De kracht van ons vakgebied

De verdere kavel is chique en strak opgezet in de sfeer van het pand. De tuin vormt zo de verbindende factor tussen de nieuwbouw en de bestaande bouw. De entree is overzichtelijk en donker van tint om de bebouwing nog witter te doen lijken. Dat is de kracht van ons vakgebied. Wij zijn in staat de aandacht af te leiden of deze juist te accentueren.


Vergelijkbare projecten

Inplanten van Taxushaag in Nijkerk

Bekijken

Nieuwe tuin en parkeerplaatsen bij Dennenheuvel

Bekijken

Beplanting bij bouwproject in Amersfoort

Bekijken

Aanleg natuurlijke parkeerplaats

Bekijken